ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ράικονεν: «Αν μου γκρινιάξει η Alfa Romeo, θα τα βροντήξω αμέσως»!

Ο Κίμι νιώθει υπέροχα στη νέα ομάδα του,όπου μάλιστα δεν μπήκε καν στον κόπο να διαβάσει το συμβόλαιο πριν το υπογράψει

Η μεταγραφή του Κίμι Ραϊκόνεν στην Alfa Romeo αποδείχθηκε λίρα εκατό για την ιταλοελβετική ομάδα. Ο Φιλανδός έχει κατακτήσει μέχρι τώρα 31 βαθμούς, ενώ ο teammate του Αντόνιο Τζιοβινάτσι μόλις έναν, ενώ νιώθει υπέροχα στον νέο εργοδότη του, επειδή τον αφήνει στην ησυχία του και δεν του επιβάλλει καταπιεστικές απαγορεύσεις. Ο 39χρονος έδωσε μία συνέντευξη στο ουγγρικό περιοδικό ‘’Vezess’’, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τα δύο αγαπημένα χόμπι του, δηλαδή το χόκεϊ επί πάγου και το Motocross. Εκεί ερωτήθηκε, αν υπάρχουν κάποιες σχετικές απαγορεύσεις από την ομάδα, επειδή πρόκειται για αθλήματα, όπου μπορείς να τραυματιστείς εύκολα και απάντησε αφοπλιστικά, ότι «δεν έχω διαβάσει το συμβόλαιό μου, γιατί είναι σπατάλη χρόνου. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με την Alfa Romeo, τους είπα, ότι αν παραπονεθείτε για κάτι, αν γκρινιάξετε, τότε τα βροντάω και φεύγω αμέσως». Ο Iceman τόνισε, ότι υπάρχουν πολλά επικίνδυνα πράγματα στη ζωή και ότι ο ίδιος προσπαθεί να είναι πάντα προσεκτικός.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στη Formula 1 απολαμβάνει εμφανώς τις ελευθερίες του και ανταποδίδει με εξαιρετικές επιδόσεις. Στην Ουγγαρία βρέθηκε για όγδοη φορά σε 12 αγώνες εφέτος στην πρώτη –και βαθμοφόρα- δεκάδα. Χάρη στις επιτυχίες του, βρίσκεται ο ίδιος στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος οδηγών και η Alfa Romeo στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Αυτή την εποχή απολαμβάνει ο Κίμι τις καλοκαιρινές διακοπές του. «Χαίρομαι για τον πολύ χρόνο, που θα περάσω με την οικογένειά μου. Χαίρομαι για την ομάδα μου, επειδή μπορεί να πάρει πλέον μία βαθιά ανάσα, γνωρίζω πόσο σκληρά έχουν εργαστεί», δήλωσε ο Φιλανδός μετά την έβδομη θέση του στην Ουγγαρία.

Πάντως, ο Ράικονεν δεν έχει στο μυαλό του κάποιο χρονικό όριο απόσυρσης από τη Formula 1. «Εχω συμβόλαιο και για το 2020, μετά βλέπουμε», δήλωσε ο Κίμι στη συνέντευξή του. Τουλάχιστον αυτόν τον όρο του συμβολαίου του, τον γνωρίζει!

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X