ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετρούνιας στον ΣΠΟΡ FM 95.0: «Ένιωσα την αγάπη και την αγκαλιά των Κυπρίων»

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης για την έκπληξη που ετοιμάζει στην Κύπρο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποτελεί αναμφίβολα έναν εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία της Ελλάδας. Ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και ένα χάλκινο σε συνάρτηση με τρία χρυσά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και άλλα πέντε στο Ευρωπαϊκό (έχει και ένα χάλκινο) δικαίως έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στον Ελληνικό αθλητισμό.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ο οποίος είναι αυτές τις μέρες στο νησί μας, στο πλαίσιο μιας έκπληξης που ετοιμάζει (η οποία δεν σχετίζεται με τον αθλητισμό) βρέθηκε στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, όπου και μίλησε για όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον ερχομό του στην Κύπρο: «Ξεκίνησα να έρχομαι λόγω χορηγικών υποχρεώσεων και στην πορεία, αφού ένιωσα την αγάπη και την αγκαλιά των Κυπρίων, σκεφτόμουν να φέρω κάτι στην Κύπρο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, ετοιμάζουμε κάτι και σύντομα θα με βλέπετε πιο συχνά στην Κύπρο. Δεν έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι. Θα έρχομαι τουλάχιστον κάθε μήνα».

Για την παρουσία του στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις: «Βρίσκομαι σε περίοδο αποκατάστασης. Έκανα το δεύτερο χειρουργείο μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Έχασα κάποιους αγώνες και τώρα είμαι σε προετοιμασία για το πρωτάθλημα του Αυγούστου στο Μόναχο. Πιστεύω ότι θα βρίσκομαι σε πολύ καλή φόρμα. Έχω αλλάξω τη νοοτροπία μου, είμαι στο all in. Παρατηρήσαμε τον ανταγωνισμό και μελετάμε εναλλακτικές αναλόγως του τι έχω να αντιμετωπίσω».

Για το μέλλον του: «Έχω ακόμη χρόνια μπροστά μου. Αυτό που δυσκολεύει είναι η ψυχική κούραση. Έχοντας κάνει δύο βασικά χειρουργεία στους δύο ώμους, ξεπερνώντας τα δεν θα έχω ιδιαίτερα θέματα από πλευράς υγείας. Η θέληση ξεπερνά τα πάντα. Έχω αντλήσει δύναμη από τα δύο παιδιά μου».

Για την αγάπη του κόσμου: «Όταν ο κόσμος δείχνει αγάπη και στήριξη, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις την ψυχή σου. Η χώρα μας χρειάζεται να ακούσει κι άλλες φορές τον Εθνικό Ύμνο».

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση