ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
20° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Ο Φερστάπεν έδειξε τις διαθέσεις του: Πρώτος στην FP1

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στο Άμπου Ντάμπι

To… weekend της κρίσης για τον τίτλο στη Formula 1 άρχισε με νικητή τον Μαξ Φερστάπεν. Ο πιλότος της Red Bull είχε τον καλύτερο χρόνο στον πρώτο γύρο ελεύθερων δοκιμών στην πίστα του Άμπου Ντάμπι, όπου την Κυριακή θα γίνει η μητέρα των μαχών για το φετινό πρωτάθλημα με τον έτερο διεκδικητή, Λιούις Χάμιλτον.

Ο Φερστάπεν είχε ταχύτερο γύρο στα 1:25,009 αφήνοντας πίσω του τις δύο Mercedes. Ο Βάλτερι Μπότας ήταν 0,196’’ πιο αργός και ο Χάμιλτον 0,346. Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε και έναν γύρο πιο γρήγορο κατά 0,033 δευτερόλεπτα από τον Φερστάπεν, αλλά ακυρώθηκε γιατί ξεπέρασε τα όρια της πίστας.

Φερστάπεν και Χάμιλτον πηγαίνουν στο τελευταίο Grand Prix της σεζόν σε απόλυτη ισοβαθμία, αλλά αν κανένας από τους δύο δεν τερματίσει ο πρώτος έχει το πλεονέκτημα λόγω περισσότερων νικών στη σεζόν

Ο δεύτερος γύρος ελεύθερων δοκιμών θα γίνει στις 15:00, ενώ το Σάββατο θα ακολουθήσει ο τρίτος στις 12:00, πριν τις κρίσιμες κατατακτήριες που θα γίνουν στις 15:00. Την ίδια ώρα την Κυριακή θα αρχίσει το τελευταίο Grand Prix της σεζόν.

Η κατάταξη στην FP1:

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση