ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντι Μοντετσέμολο: «Η Ferrari πρέπει να παρατήσει τη σεζόν»

Ο πρώην πρόεδρος μιλά έξω από τα δόντια

Το ξεκίνημα της Ferrari στη σεζόν της F1 κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό είναι, αφού στους τρεις πρώτους αγώνες έμειναν μακριά από τη διεκδίκηση της νίκης. Το κλίμα χάλασε και διάφοροι σχετικοί και άσχετοι τοποθετούνται εκφράζοντας τον προβληματισμό τους.

Μαζί τους και ο, αναμφίβολα σχετικός, Λούκα Ντι Μοντετσέμολο που κάλεσε τη scuderia να παραδεχθεί από τώρα πως η χρονιά χάθηκε και να κοιτάξει τις επόμενες.

«Πρέπει να έχουν το κουράγιο να εγκαταλείψουν τη σεζόν, αλλά είμαι πολύ προβληματισμένος για το δρόμο που ακολουθεί η Ferrari. Πρέπει να πάρουν καθαρές αποφάσεις, να πιάσουν τον ταύρο από τα κέρατα», είπε ο πρόεδρος της ομάδας από το 1991 ως το 2014.

Όσο για την αιτία των προβλημάτων, έκανε λόγο για υποστελέχωση:

«Έχουν πρόβλημα οργάνωσης: υπάρχει μόνο ένα άτομο που είναι νεαρός και με πολλές ευθύνες στους ώμους του. Ο Μπινότο είναι μόνος», ανέφερε προσθέτοντας πως στην εποχή Μίκαελ Σούμαχερ είχαν τρεις να κάνουν τη δουλειά του Μπινότο και τώρα η Μερσεντές έχει πέντε.

«Πρέπει να έχεις το θάρρος να παρατήσεις τη σεζόν επειδή κινδυνεύουν το 2021 και το 2022. Είμαι πολύ προβληματισμένος», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  F1

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X