ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς: «Προσπαθώ να δω το τένις από άλλη οπτική - Αξίζω λίγη διασκέδαση»

Με άλλο μάτι προσπαθεί να δει το τένις ο Στέφανος

Με άλλο μάτι προσπαθεί να δει το τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του στο τουρνουά της Μαγιόρκα.

«Προσπαθώ να δω το τένις από μια οπτική την οποία δεν είχα παλιότερα. Οι προσδοκίες μου δεν είναι τόσο υψηλές, για να είμαι ειλικρινής. Απολαμβάνω τη ζωή, δημιουργώ ωραίες αναμνήσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτές τις μέρες», δήλωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Δεν στοχεύω σε κάποιο αποτέλεσμα, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Έχω παίξει αρκετούς αγώνες τελευταία και στους περισσότερους τα πήγα καλά, αλλά στ' αλήθεια θέλω απλά να το απολαύσω και νιώθω πως αξίζω λίγη διασκέδαση. Αυτό που έχω απολαύσει μέχρι στιγμής στη Μαγιόρκα, είναι τα πρωινά μπάνια στη θάλασσα. Δεν είμαι μεγάλος φαν της πισίνας, αλλά μου αρέσει να κολυμπάω στη θάλασσα και να αράζω στην παραλία που είναι δίπλα στο σπίτι που μένουμε. Επίσης μου θυμίζει το μέρος που μεγάλωσα. Είχα αυτή τη ζωή πριν γίνω επαγγελματίας τενίστας και αυτό με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση