ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς: «Εύχομαι να δούμε και στην Ελλάδα μια τέτοια διοργάνωση»

Είναι ένα από τα όνειρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πάλεψε όσο μπορούσε, ωστόσο λύγισε στις λεπτομέρειες από τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό του Barcelona Open, χάνοντας 2-1 σετ ( 6-4, 6-7, 7-5).

Με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο όσο και την ομάδα του για αυτή την εβδομάδα που πέρασε στην Βαρκελώνη και την αγάπη που δέχθηκε, κάνοντας παράλληλα πλάκα για τους τίτλους του Ισπανού.

Επιπλέον, ανέφερε πως όνειρό του θα ήταν να διεξαχθεί στο μέλλον μια παρόμοια διοργάνωση και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Τι εβδομάδα! Απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι σήμερα. Ευχαριστώ τους διοργανωτές. Μας είχαν λείψει αυτά αυτά τα μεγάλ τουρνουά όπως και ο κόσμος.

Συγχαρητήρια Ράφα σε ζηλεύω. Ποιος τίτλος είναι αυτός; Ο 28ος; Το αξίζεις αυτό το τρόπαιο. Το ξέρεις αυτό είσαι από τους καλύτερους στο άθλημά μας Προφανώς δεν είμαι ο πρώτος που στο λέω. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να παίζει κανείς μαζί σου.

Η ομάδα μου έχει βοηθήσει σημαντικά σε όσα έχω καταφέρει. Ευχαριστώ που με στηρίζετε πάντα. Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το τουρνουά. Εύχομαι κάποια στιγμή να δούμε και στην Ελλάδα μία τέτοια διοργάνωση, όπως το Barcelona Open. Είναι ένα υπέροχο μέρος η Βαρκελώνη».

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση