ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ»

Ο 22χρονος τενίστας μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια στα social media

Πριν από λίγες μέρες, μιλώντας σε Μέσο της Αυστραλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκαθάρισε πως δεν παραβίασε κανένα πρωτόκολλο στο Ντουμπάι, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

Με αφορμή αυτά τα σχόλια, ο 22χρονος τενίστας τόνισε πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο κόσμος έχει τόσο μίσος για ανούσιους, όπως τους χαρακτήρισε, λόγους.

Μιλώντας στο ελληνικό πρόγραμμα του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού SBS, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε πως "πολλές φορές βλέπω μίσος από τον κόσμο. Όχι ότι με ενδιαφέρει γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι και τι προθέσεις έχω. Δεν έχω καμία αρνητική ή κακή πρόθεση για κανέναν, αγαπάω τους πάντες. Γενικά μου αρέσει να προβάλλω και να αφήνω μια θετική αύρα με τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι και περνάω χρόνο.

Όμως, πολλές φορές βλέπω σχόλια στο ίντερνετ, μου στέλνουν κάποιοι φίλοι μου, μέλη της οικογένειάς μου για όλο αυτό το μίσος που υπάρχει στο ίντερνετ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μισεί τόσο πολύ, για λόγους που είναι τελείως ανούσιοι".

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνέχισε, λέγοντας το εξής: "Έτσι το βλέπω εγώ... Και προσπαθώ να εκφραστώ με τη δική μου φωνή, νομίζω ότι το twitter είναι καλό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστώ σαν άνθρωπος και σαν αθλητής".

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση