ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι απαντά η Μπαντόσα στα σχόλια ότι καταστρέφει την καριέρα του Τσιτσιπά

Η Ισπανίδα παραχώρησε συνέντευξη στην El Pais

Η Πάουλα Μπαντόσα τοποθετήθηκε στα κακεντρεχή σχόλια που την θεωρούν «υπεύθυνη» για τα κακά διαστήματα που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσα στην χρονιά.

Δεν είναι και λίγοι αυτοί στα σόσιαλ που έχουν ρίξει κατά διαστήματα την ευθύνη στην… Πάουλα Μπαντόσα για τις κακές εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά.

Το καλοκαίρι και μέχρι και το US Open, ο Ελληνας τενίστας έκανε μία μεγάλη αγωνιστική «κοιλιά» και υπήρξαν ΜΜΕ από το εξωτερικό που «εκτίμησαν» ότι η «αιτία του κακού» ήταν η Ισπανίδα σύντροφός του.

Η Μπαντόσα απάντησε πάνω σε αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στην El Pais.

«Με έχει πληγώσει αφάνταστα αυτό γιατί κατά την διάρκεια του τραυματισμού μου, έχω αφιερώσει όλο μου τον χρόνο στο να τον υποστηρίξω. Και οι δύο αγαπάμε το τένις και ο Στέφανος δουλεύει πολύ σκληρά. Είμαστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τους στόχους που έχουμε θέσει. Μιλάμε συνεχώς για το τένις και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Οπως έχετε δει, έχω πάει σε αγώνες να τον υποστηρίξω, ή στο γυμναστήριο να τον βοηθήσω, σεβόμενη πάντα την ομάδα του και τους ανθρώπους του. Κι αυτός με έχει υποστηρίξει με τον τραυματισμό μου και όταν τα διαβάζουμε όλα αυτά, μας επηρεάζουν. Ορισμένες στιγμές ο κόσμος δείχνει να μην καταλαβαίνει πως αυτά που γράφει και λέει, επηρεάζουν μία σχέση ή εσένα τον ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είμαστε δημόσια πρόσωπα, αλλά στην τελική είμαστε δύο παιδιά 25 ετών με ευαισθησίες. Είναι μία αγνή σχέση που μεγαλώνει και το να βγαίνει κόσμος και να λέει πράγματα, είναι πολύ σοβαρό γιατί καταστρέφουν καριέρες. Καριέρες ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να κάνουν αυτό που κάνουν. Δεν είναι ανθρώπινο αυτό που κάνουν» είπε η Μπαντόσα που αύριο επιστρέφει στην ενεργό δράση με την εθνική της ομάδα στο Billie Jean King Cup.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση