ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Τζόκοβιτς έχασε break point με τον πιο απίστευτο τρόπο! (vid)

Έπεσε ολόκληρος πάνω στο φιλέ

Ήταν απίστευτος ο τρόπος που έχασε το break στο 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Χουμπέρτ Χούρκατς o Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τα είχε κάνει όλα τέλεια, η τύχη όμως χαμογέλασε στον Πολωνό, σε έναν απίστευτο πόντο.

Ο Τζόκοβιτς είχε τον Χούρκατς ψηλά στο φιλέ αλλά είχε χρόνο για να τον «εκτελέσει». Ο Πολωνός κατάφερε να αποφύγει το passing shot βάζοντας ρακέτα και με μεγάλη δόση τύχης το μπαλάκι όχι μόνο πέρασε στην άλλη πλευρά, τόσο όσο χρειαζόταν, αλλά είχε πάρει και τέτοια φάλτσα που θα επέστρεφε στην πλευρά του Χούρκατς!

O Τζόκοβιτς έκανε το σπριντ και πρόλαβε να χτυπήσει την μπάλα, όμως ήταν αδύνατο να ελέγξει την ισορροπία του και έπεσε ολόκληρος πάνω στο φιλέ, όσο ακόμα o πόντος ήταν «ζωντανός», πριν αναπηδήσει δηλαδή η μπάλα δυο φορές στο έδαφος - για την ακρίβεια δεν είχε αναπηδήσει ούτε μια, όταν ο Σέρβος ήρθε σε επαφή με το φιλέ.

Αν κάτι ήταν κάπως παρήγορο για τον Τζόκοβιτς, είναι πως ακόμα και αν αψηφούσε τους νόμους της φυσικής και με κάποιο τρόπο δεν είχε επαφή με το φιλέ, τότε η μπάλα του θα ήταν άουτ. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ήταν ένας απίστευτος τρόπος για να χαθεί ένας πόντος και δη σε break point.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση