ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ναδάλ: «Μου φαίνεται εγωιστικό να μην θες να κάνεις εμβόλιο»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ΜΜΕ ο Ράφα Ναδάλ πήρε θέση στο θέμα του εμβολίου

Για το μεγάλο θέμα του εμβολίου πήρε θέση ο Ράφα Ναδάλ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό ΜΜΕ.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, ωστόσο αυτή η θέση μου φαίνεται κάπως εγωιστική», ανέφερε ο 35χρονος τενίστας και συνέχισε:

«Έχουμε υποφέρει πολύ. Σαφώς και δεν γνωρίζουμε 100% τις επιπτώσεις των εμβολίων, αλλά από την άλλη γνωρίζουμε ποια θα είναι η επίδραση του ιού αν δεν εμβολιαστούμε. Πρέπει να εμπιστευόμαστε τους γιατρούς. Η Ισπανία είναι μια χώρα που πέρασε πολλά, αλλά σήμερα είναι μια από τις χώρες που επηρεάζεται λιγότερο από τον ιό κι αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μας είναι εμβολιασμένο», τόνισε και υποστήριξε για την προσπάθεια που έχει κάνει με τον Πάου Γκασόλ και άλλους μεγάλους Ισπανούς αθλητές για να στηρίξει όλους όσοι το έχουν ανάγκη και έχουν πληγεί από την πανδημία.

«Είμαστε όλοι κουρασμένοι από αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι αρκετά δύσκολα. Πολλοί άνθρωποι έχασαν δικούς τους ανθρώπους. Έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση