ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βόμβα» απόσυρσης από τον Ρότζερ Φέντερερ!

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί ξανά!

Ο Roger Federer κατά την παραλαβή του βραβείου του για τον καλύτερο Ελβετό αθλητή όλων των εποχών στα χθεσινά Swiss Sports Awards, έριξε «βόμβα μεγατόνων» αποκλείοντας εντελώς το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αυστραλία και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να μην αγωνιστεί ξανά!

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι βραβεύσεις ο Ρότζερ Φέντερερ είχε κάνει ήδη κάποιες ανησυχητικές δηλώσεις, λέγοντας πως δεν είναι ακόμα εκεί που ήθελε και ίσως να μην είναι στο 100% του ούτε όταν ξεκινήσει το Australian Open.

Στην ομιλία του με το βραβείο στο χέρι εξήγησε πως ο βασικός του στόχος είναι να παίξει το 2021 και να είναι στην καλύτερή του κατάσταση το καλοκαίρι, ώστε να τα δώσει όλα στο Wimbledon και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο του Roland Garros. Τίποτα απ’ όλα αυτά όμως δεν είναι σίγουρο και το άνοιγμα της ομιλίας του ήταν το πλέον ανησυχητικό.

«Ελπίζω να καταφέρω να παίξω το 2021, αλλά αν αυτό είναι το τέλος, είναι απίθανο που τελειώνει μ’ αυτό το βραβείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελβετός θρύλος του αθλήματος, με τη δήλωσή του να κάνει αστραπιαία τον γύρο του κόσμου.

Στη συνέχεια, ο Ρότζερ Φέντερερ απέκλεισε σχεδόν τελείως το ενδεχόμενο να παίξει στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο: «Θα ήθελα να πάω στην Αυστραλία, αλλά μόνο αν το επιτρέψει το γόνατό μου. Δεν θέλω να κάνω το επόμενο βήμα χωρίς να είμαι έτοιμος. Οι επόμενοι 3 μήνες θα είναι κρίσιμοι. Η προτεραιότητα μου είναι να είμαι καλά το καλοκαίρι, για το Wimbledon, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το US Open. Ίσως πάω και στο Roland Garros».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση