ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στεφανίδη: «Ξεπέρασα τον εαυτό μου»

Ευχαριστημένη από την εμφάνισή της στον τελικό και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στο παγκόσμιο της Ντόχα έμεινε η Κατερίνα Στεφανίδη

Η Ελληνίδα αθλήτρια που βρέθηκε στο βάθρο μίας ακόμη μεγάλης διοργάνωση τόνισε στις δηλώσεις της ότι δεν αισθάνθηκε το ίδιο καλά με τον προκριματικό αγώνα:

«Δεν γίνεται να μην είμαι χαρούμενη με αυτό το μετάλλιο. Κατέκτησα το χάλκινο μετάλλιο, σε έναν δύσκολο αγώνα υψηλού επιπέδου κάνοντας φετινό ρεκόρ», είπε αρχικά η Στεφανίδη και συμπλήρωσε:

«Στον σημερινό αγώνα δεν αισθανόμουν όσο καλά αισθανόμουν στον προκριματικό. Παρόλα αυτά έκανα αυτό που έπρεπε, ξεπέρασα τον εαυτό μου, ενώ είχα πολύ καλή τρίτη προσπάθεια στα 4,95 μέτρα. Σήμερα η Σιντόροβα και η Μόρις ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και κατάφεραν να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα».

Αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο δήλωσε: «Θα έλεγα πως ήταν πέρα του δέοντος τέλειες, κυρίως γιατί είχε ελαφρύ ευνοϊκό».

Η Στεφανίδη θα παραμείνει στην Ντόχα, αφού έχει μπροστά της μία ακόμη αναμέτρηση, τις εκλογές στην επιτροπή αθλητών της IAAF, στην οποία είναι υποψήφια και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες εκλογής, αφού είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην κοινότητα του στίβου, παγκόσμιως και με πολλές επιτυχίες.

Η «χρυσή» ολυμπιονίκης του Ρίο στη συνέχεια θα ξεκουραστεί ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το 2020, χρονιά στην οποία δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, καθώς θέλει να ρίξει το βάρος της στην προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες του επί κοντώ θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρα. Η πρωταθλήτρια μας θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 13.05 με πτήση της Qatar Airways.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X