ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρέλλης: «Ο δρόμος για το Τόκυο μόλις ξεκίνησε»

Το μήνυμα του πρωταθλητή μας

Ο Απόστολος Παρέλλης πραγματοποίησε μεγαλειώδη εμφάνιση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και κατάφερε να εξασφαλίσει την 5η θέση στον κόσμο και ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Η εμφάνιση του συνοδεύτηκε με νέο Παγκύπριο ρεκόρ καθώς ο πρωταθλητής μας έριξε το δίσκο στα 66.32μμ.

Μετά το τέλος της προσπάθειας στην Ντόχα και την τεράστια του επιτυχία, ο Απόστολος Παρέλλης τοποθετήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερώνοντας την επιτυχία του στην οικογένεια και τα παιδάκια του.

Αναλυτικά:

«Άλλη μια αθλητική χρονιά φτάνει στο τέλος της εκπληρώνοντας και με το παραπάνω τον φετινό μου στόχο, 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και Νέο Παγκύπριο ρεκόρ 66.32μμ. Νιώθω μεγάλη χαρά και ευτυχία και ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να το πιστέψω, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματά στήριξης όλες αυτές τις μέρες αλλά και για τα σημερινά συγχαρητήρια.

Αυτήν την επιτυχία δεν θα την αφιερώσω στην οικογένεια μου και στα παιδάκια μου όπως κάνω κάθε φορά γιατί αυτοί πάντα θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίζουν. Την αφιερώνω σε αυτούς που δεν πίστεψαν σε ΜΕΝΑ!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου Κυριάκο Βασιλειάδη και Κώστα Σταθελάκο για την καθοδήγηση.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αρμόδιους φορείς που με στηρίζουν ΚΟΑ,ΚΟΕΑΣ,ΚΟΕ,ΓΣΠ και τους χορηγούς μου @opapcy @biosearchforsports @puma @sportswind_gr

Ο δρόμος για το Τόκυο μόλις ξεκίνησε!!!

ROAD TO TOKYO!!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X