ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ήθελα πολύ το χρυσό μετάλλιο, το αφιερώνω στη μέλλουσα γυναίκα μου»

Δήλωση του Μίλαν Τραΐκοβιτς για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Μεσογειακούς Αγώνες

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς στα 100μ. με εμπόδια για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ με την επίδοση του έσπασε και το ρεκόρ των Μεσογειακών Αγώνων.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του αθλητή μας, τον εντοπίσαμε για να μας δώσει δηλώσεις. Ο Μίλαν ευτυχισμένος για το πρώτο του χρυσό Μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες τόνισε ότι ήθελε πολύ αυτή τη διάκριση, παρά τις δυσκολίες στον τελικό. Επίσης ανέφερε ότι αυτό το χρυσό μετάλλιο του δίνει δυναμική ενόψει των μεγαλύτερων διοργανώσεων. Τέλος αφιέρωσε το μετάλλιο αυτό σε αυτούς που είναι δίπλα του και στη μέλλουσα γυναίκα του, την Νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Ποια είναι τα συναισθήματα σου μετά την μεγάλη σου επιτυχία;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το χρυσό, είναι η πρώτη μου φορά στους Μεσογειακούς Αγώνες που παίρνω το χρυσό και με ρεκόρ Μεσογειακών Αγώνων. Δύο αρκετά καλές κούρσες, απαιτητικές, ο τελικός ήταν δύσκολος, και ήθελα πολύ το μετάλλιο. Ο αθλητής από την Αλγερία ήταν σε πολύ καλή κατάσταση γιατί έπαιζε εντός έδρας, αλλά στο τέλος κατάφερα να περάσω πρώτος τη γραμμή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Τι δυναμική στου δίνει αυτό το μετάλλιο;

«Είναι ένα μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή μου και μου δίνει κίνητρο να κυνηγήσω και να πάρω ακόμη πιο πολλά. Εννοείτε ότι ο στόχος μου είναι οι μεγάλες διοργανώσεις, παγκόσμιο πρωτάθλημα, πανευρωπαϊκό και Ολυμπιακοί αγώνες και ελπίζω να προκριθώ στους τελικούς και να παλέψω για τα μετάλλια».

Που αφιερώνεις το χρυσό μετάλλιο;

«Το αφιερώνω σε όσους είναι δίπλα μου και στη μέλλουσα γυναίκα μου τη νίκη».

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση