ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όροι και Προϋποθέσεις του διαγωνισμού στις 19 Νοεμβρίου 2021 για την Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ και ο ΣΠΟΡ FM 95 ασφαλώς και θα τιμήσει τη μέρα δεόντως

Ο ΣΠΟΡ FM 95, ο 1ος Παγκύπρια Αθλητικός σταθμός σε ακροαματικότητα, γιορτάζει τη μέρα του άνδρα προσφέροντας πλούσια δώρα.

Συντονιστείτε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου με τον ΣΠΟΡ FM 95 και διεκδικήστε τα δώρα που θα προσφέρουν όλες οι εκπομπές του σταθμού.

Όροι και Προϋποθέσεις του διαγωνισμού στις 19 Νοεμβρίου 2021  για την Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα 

 1. Για να λάβει κάποιος/α μέρος στον διαγωνισμό για την ημέρα του άντρα θα πρέπει να στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο στο 2950 (χρέωση 0,40 σεντς ανά μήνυμα) με το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του, γράφοντας ότι θα υποδείξουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην εκπομπή τους.
 2. Οι νικητές θα είναι 11 και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο τέλος της κάθε εκπομπής.
 3. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, αυστηρά προσωπικά και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Η SPP MEDIA και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινώσουν στους νικητές πως θα παραλάβουν τα δώρα τους.
 4. Ο/η τυχερός/η θα ειδοποιηθεί μέσω τηλεφωνήματος από το τμήμα μάρκετινγκ. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός του χρονικού ορίου ή μη αποδοχής του δώρου από τον/την νικητή/τρια, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση. Ο/η νικητής/τρια μπορεί να κληρωθεί από την λίστα που θα δημιουργηθεί από τα sms.
 5. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα αρχίσει και θα τελειώσει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.
 6. Η SPP MEDIA διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και /ή η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό της SPP MEDIA, κατά την απόλυτη κρίση της.
 7. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημερομηνία συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό, και να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα συμμετοχής.
 8. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της SPP MEDIA, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.
 9. Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, η SPP MEDIA θα διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά τους δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς.
 10. Συνεχόμενες συμμετοχές υπερβολικού αριθμού (spam) από το ίδιο πρόσωπο, αποκλείουν το συγκεκριμένο πρόσωπο από τον διαγωνισμό.
 11. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση