ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλος διαγωνισμός ΣΠΟΡ FM 95.0 και Cablenet

Πραγματική εικόνα … με Cablenet βλέπεις εικόνα σε υψηλή ευκρίνεια … βλέπεις τη διαφορά!

Προωθητική Ενέργεια

Ο «ΣΠΟΡ FM 95.0» πέρα από ενημέρωση και ψυχαγωγία σας έχει συνηθίσει και σε μεγάλους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Αυτή τη φορά, η εκπομπή «Pressing» σε συνεργασία με την Cablenet έχουν τον πιο WOW διαγωνισμό καθώς πέντε νικητές θα κερδίσουν το WOW πακέτο της Cablenet «Connect Sports 20 Mbps». Στείλτε SMS με την ένδειξη και ονοματεπώνυμο Cablenet στο 2950 για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

 

  • Στην Cablenet έχεις και ποιότητα εικόνας! Βλέπεις ποδόσφαιρο … βλέπεις ποιότητα!

 

  • Βλέπεις τη διαφορά … γιατί βλέπεις εικόνα σε υψηλή ευκρίνεια!

 

  • Λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό της Cablenet και του ΣΠΟΡ FM 95, έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις το WOW πακέτο της Cablenet «Connect Sports 20 Mbps» για να απολαμβάνεις Internet 20Mbps, δωρεάν Σταθερή Τηλεφωνία και Tηλεόραση με πλούσιο ψυχαγωγικό και αθλητικό περιεχόμενο, με 12 αθλητικά και συνολικά 75 κανάλια!!!

 

  • Νιώσε τον παλμό και ζήσε μια ολοκληρωμένη συναρπαστική αθλητική τηλεοπτική εμπειρία, σε υψηλή ευκρίνεια (HD), μόνο στην πλατφόρμα της Cablenet. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό της Cablenet και του ΣΠΟΡ ΦΜ 95 για να απολαμβάνεις και εσύ περισσότερους από 1000 αγώνες ποδοσφαίρου ζωντανά και αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια από την πλατφόρμα της Cablenet.

 

  • Το πακέτο περιλαμβάνει Internet 20Mbps, δωρεάν Σταθερή Τηλεφωνία και Tηλεόραση με πλούσιο ψυχαγωγικό και αθλητικό περιεχόμενο, με συνολικά 75 κανάλια από τα οποία τα 12 είναι αθλητικά.

Το πακέτο Connect Sports 20Mbps πιο αναλυτικά περιλαμβάνει τα ακόλουθα :

Internet 20Mbps

Variety TV – 75 κανάλια

Cablenet Sports – πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο μέσα από τα αθλητικά κανάλια της πλατφόρμας της Cablenet με (ΑΠΟΕΛ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΚ, ΠΑΦΟΣ, ΕΡΜΗΣ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ, LALIGA, COPA DEL REY, BUNDESLIGA, LIGUE 1, COUPE DE LA LIGUE)

Σταθερή τηλεφωνική γραμμή

Cablenet email

Catch up TV (ετεροχρονισμένη θέαση μέχρι και 3 μέρες πίσω)

View on Demand – (Κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους / μεταγλωττισμένο, Διαθέσιμοι τίτλοι - 48 ώρες).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου, πολίτες της ΕΕ, άνω των δέκα οκτώ (18) ετών που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

2. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 22/10/2019, ώρα [14:00] έως και 30/10/2019, ώρα [23:59] (εφεξής «Διάρκεια»). Ο διαγωνισμός θα προβάλλεται μέσω trailers και ζωντανές αναφορές από την εκπομπή PRESSING,με τον Ανδρέα Βιολάρη.

3. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, εφόσον ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

• Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ο κάθε συμμετέχων υποχρεούται να αποστείλει μήνυμα στον εν λόγω διαγωνισμό και με αυτό τον τρόπο δίνει την συγκατάθεσή του στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων όπως ορίζεται από το Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

• Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30/10/2019, ώρα [23:59].

• Η κλήρωση θα γίνει στις 31/10/2019, στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη.

• Τα δώρα του διαγωνισμού δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

• Με την συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους πιο πάνω όρους και κανονισμούς.

4. Το δώρο δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια και/ή προσφορά της Cablenet

5. Δώρα. Η εταιρεία Cablenet θα δώσει σε 5 τυχερούς από ένα πακέτο Connect Sports 20M συνολικής αξίας €523.50 (ΔΩΡΕΑΝ για 3 ΜΗΝΕΣ – ΑΞΙΑΣ € 104.70 για τον κάθε νικητή (€34.90/μήνα x 3 μήνες)) – Το δώρο δεν μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προωθητική ενέργεια και/ή προσφορά της Cablenet

6. Ανάδειξη-Ανακοίνωση νικητή. Οι συμμετέχοντες αφότου λάβουν μέρος στο διαγωνισμό αποστέλλοντας μήνυμα στον σταθμό, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση που θα διεξαχθεί από το ΣΠΟΡ FM, όπου θα αναδείξει την τυχερή.

7. Αποστολή Δώρου-Άρνηση αποδοχής Δώρου-Δημοσιότητα Διαγωνισμού. Από την ημέρα επικοινωνίας με τους νικητές θα έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν το δώρο της εντός 30 ημερών. Η εταιρεία Cablenet θα επικοινωνήσει με τους νικητές.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Καλώς τα παιδιά

Καλώς τα παιδιά

Όταν η μέρα σβήνει, η εκπομπή «Καλώς τα παιδιά» εμφανίζεται στις συχνότητες του ΣΠΟΡ FM 95.0
 |  SPORTS