ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΡ FM 95.0 ΚΑΙ GLOBAL COLLEGE

O ΣΠΟΡ FM 95.0 σε συνεργασία με το Global College, δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς ακροατές να κερδίσουν από μια (1) μισή υποτροφία για τα μονοετή μεταπτυχιακά του πανεπιστημίου Roehampton του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, 3 τυχεροί ακροατές μπορούν να κερδίσουν από μια (1) μισή υποτροφία για τα μεταπτυχιακά προγράμματα Μάρκετινγκ και ΜΒΑ, αξίας €3,750 η κάθε μια.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη GLOBAL, ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας και διεκδικήστε μια (1) μισή υποτροφία για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, Μάρκετινγκ και ΜΒΑ, αξίας €3,750 η κάθε μια.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου 2022 όπου θα γίνει η κλήρωση στην εκπομπή PRESSING με τους Αντρέα Βιολάρη και Λούη Νικολάου μεταξύ των ωρών 13:00 -15:00.

Σχετικές πληροφορίες:

 Το Πανεπιστήμιο Roehampton (Ρόχαμπτον) του Λονδίνου προσφέρει κάποιους κλάδους του με τη μέθοδο της δικαιόχρησης στις εγκαταστάσεις του Global College.

 Οι φοιτητές θα λαμβάνουν την ίδια ακριβώς εκπαίδευση με αυτή που θα λάμβαναν εάν παρακολουθούσαν τα μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 Τα προγράμματα είναι πλήρως αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Παιδείας και από το ΚΥΣΑΤΣ, ενώ λαμβάνουν και κρατική χορηγία.

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Φεβρουάριο.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση