ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ – LET’S KICK IT!

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου η ώρα 10:00 το πρωί στα γήπεδα City Fields στην Λευκωσία!

Το Rotaract Club Λευκωσίας διοργανώνει το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου «LETS KICK IT» το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου η ώρα 10:00 το πρωί στα γήπεδα City Fields στην Λευκωσία!

Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού «Μικροί Ήρωες» και συγκεκριμένα των παιδιών που περιθάλπονται στην παιδοογκολογική μονάδα στο Μακάριο Νοσοκομείο. Οι Μικροί Ήρωες είναι αληθινοί μαχητές της ζωής και αξίζουν να ζήσουν αξιοπρεπώς και να ζήσουν την παιδική ηλικία σε κάθε στάδιο της.

Το Rotaract Club Λευκωσίας είναι ο μακροβιότερος όμιλος Rotaract στην Λευκωσία και ένας από τους ομίλους στην οικογένεια του Rotary International, στόχος των οποίων είναι η στήριξη της κοινωνίας μέσω διάφορων έργων, με κύριο σκοπό την επίτευξη διαφοράς σε κοινωνικά και ανθρώπινα προβλήματα.

Κατά την διάρκεια αυτής της μοναδικής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με ομάδες (5-a-side) και να κερδίσουν βραβεία στην 1η, 2η και 3η θέση. Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM 95 θα είναι μαζί μας στα γήπεδα σε ζωντανή μετάδοση με τον Σάββα Κοσιάρη από τις 10:00 μέχρι και τις 12:00.

Οι εγγραφές ομάδων άρχισαν και μπορείτε και εσείς να δηλώσετε την συμμετοχή σας καλώντας στο 97656925!

Χορηγός επικοινωνίας: ΣΠΟΡ FM 95!

Μέγα Χορηγός: City Fields

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση