ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το πρόγραμμα του τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης» - Πότε παίζει ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Μπήκαμε σε πορεία αντίστροφης μέτρησης για τη διεξαγωγή του τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στη Λευκωσία. 

Η παρουσία σπουδαίων ομάδων όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ, ο Ερυθρός Αστέρας Meridianbet Βελιγραδίου και η Ζαλγκίρις Κάουνας, έχουν δημιουργήσει τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο, όπως φαίνεται μέσα από την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται στη διάθεση των εισιτηρίων.

Το πρόγραμμα του τουρνουά, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

19:00   Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας Meridianbet Βελιγραδίου

21:15   Ολυμπιακός Πειραιώς – Ζαλγκίρις Κάουνας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

16:45   Ερυθρός Αστέρας Meridianbet Βελιγραδίου – Ζαλγκίρις Κάουνας

19:00   Ολυμπιακός Πειραιώς – Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει ούτως ώστε οι δύο αγώνες του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ, να είναι δεύτεροι στο πρόγραμμα κάθε μέρας, ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει τους νταμπλούχους Ελλάδας και φιναλίστ της Euroleague.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα σε πολύ ελκυστικές τιμές, online μέσω του SoldOut Tickets και σε όλα τα καταστήματα Stephanis Electronics Παγκύπρια.

Το πακέτο και για τους τέσσερις αγώνες του τουρνουά, θα διατίθεται προς €35 για ενήλικες και €25 για μαθητές και φοιτητές. Στα €90 έχει καθοριστεί η τιμή για το οικογενειακό πακέτο (2 ενήλικες & 2 παιδιά).

Για να κλείσετε θέση στην κερκίδα και να απολαύσετε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην Κύπρο, με ένα κλικ μπείτε στο SoldOut Tickets.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70003222

 

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση