ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «Pressing» γιόρτασε τις 1000 εκπομπές του

Η εκπομπή «PRESSING» του ΣΠΟΡ FM 95,0 γιόρτασε τις 1000 εκπομπές της σε μια φαντασμαγορική βραδιά στο POR FAVOR στη Λευκωσία. Ανδρέας Βιολάρης και Λούης Νικολάου υποδέχθηκαν τον κόσμο και μια σχέση ραδιοφωνική που κρατά χρόνια πέρασε στο επόμενο επίπεδο.

Οι παρουσιαστές του «PRESSING» και οι ακροατές με τα ευφάνταστα ψευδώνυμα που τους συνοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν εμπειρίες, να γελάσουν και γενικότερα να γνωριστούν από κοντά.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι υπόλοιποι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΣΠΟΡ FM 95.0 που είχαν επίσης την ευκαιρία να γιορτάσουν και να γνωρίσουν τους ακροατές από κοντά οι οποίο βρέθηκαν στο POR FAVOR από κάθε γωνιά της Κύπρου.

Η βραδιά συνοδεύτηκε με εξαιρετικό δείπνο απ’ το POR FAVOR κι άφθονη μπύρα San Miguel, ενώ ο δικός μας Marshall, ο Antony 642 είχε την ευθύνη της μουσικής.

Ανδρέας Βιολάρης και Λούης Νικολάου υποσχέθηκαν πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία τέτοια βραδιά και επιφυλάσσονται πως κάτι αντίστοιχο θα επαναληφθεί πριν φθάσουν τις 10000 εκπομπές(!!).

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση