ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

THE BBQ COOKING MASTERCLASS

Μία τρίωρη ξεχωριστή εμπειρία προκειμένου να τελειοποιήσετε τις ικανότητες σας στο ψήσιμο

Ακόμη και αν θεωρήστε ειδικός, πιο απλά…μάστρος του ψησίματος, περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν. Και από ειδικός μπορείτε να γίνεται Master του ψησίματος.

BBQ Cooking Master Class, την Πέμπτη 25 Μαΐου, από τις έξι μέχρι και τις εννέα το βράδυ στη Λευκωσία. Μία τρίωρη ξεχωριστή εμπειρία προκειμένου να τελειοποιήσετε τις ικανότητες σας στο ψήσιμο. Το BBQ Cooking Master Class, διοργανώνουν οι ειδικοί του είδους: Serial Griller Τhe BBQ Store και Sauces N Spices Club και ο ΣΠΟΡ FM 95 σας προσφέρει τη δυνατότητα να συμμετέχετε.

Τέσσερις τυχεροί θα εξασφαλίσουν δωρεάν συμμετοχή (η οποία στοιχίζει 50 ευρώ) και άλλοι οκτώ τυχεροί, συμμετοχή με έκπτωση και μειωμένη τιμή στα 30 ευρώ.

Στο BBQ Cooking Master Class θα μάθετε μυστικά του ψησίματος αλλά και της προετοιμασίας, νέες συνταγές, θα μαγειρέψετε ενώ θα απολαμβάνετε παγωμένη LEON, θα πάρετε αναμνηστικό δώρο και παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε προϊόντα με 20% έκπτωση.

Στην ομάδα που θα συγκροτηθεί από τους ακροατές και δύο παραγωγοί του ΣΠΟΡ FM 95.

Στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη MasterClass, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας για να διεκδικήσετε τις τέσσερις δωρεάν συμμετοχές και άλλες οκτώ σε μειωμένη τιμή.

Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Μην χάσετε λοιπόν αυτήν την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας στο ψήσιμο και να απολαύσετε μια διασκεδαστική βραδιά με άλλους λάτρεις του μπάρμπεκιου.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση