ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού ΣΠΟΡ FM 95.0 ΚΑΙ C.D.A COLLEGE

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού ΣΠΟΡ FM 95.0 ΚΑΙ C.D.A COLLEGE

 1. Για να λάβει κάποιος/α μέρος στον διαγωνισμό για τις 2 τις δύο (2) μερικές υποτροφίες για τo Αναγνωρισμένο και Αξιολογημένο πρόγραμμα Βοηθός Φροντιστής Υγείας με Κρατική Χορηγία, συνολικής αξίας €4,000, θα πρέπει να στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο στο 2950 (χρέωση 0,40 σεντς ανά μήνυμα) με το ονοματεπώνυμο και την ηλικία του, γράφοντας ότι θα υποδείξουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην εκπομπή τους.
 2. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στις 15 Φεβρουαρίου 2022 και θα αναδειχθούν οι 2 νικητές ανάμεσα από όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό μέσω των μηνυμάτων στο 2950.
 3. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, αυστηρά προσωπικά και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Η Spp Media και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινώσουν τους νικητές για το πως θα γίνει η διευθέτηση με το C.D.A COLLEGE.
 4. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω τηλεφωνήματος από το τμήμα μάρκετινγκ. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός του χρονικού ορίου ή μη αποδοχής του δώρου από τους/τις νικητές/τριες, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση. Οι νικητές/τριες θα κληρωθούν από την λίστα που θα δημιουργηθεί από τα sms.
 5. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα αρχίσει από τις 18 Ιανουαρίου 2022 και θα τελειώσει την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022.
 6. Η Spp Media διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και /ή η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό της Spp Media, κατά την απόλυτη κρίση της.
 7. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημερομηνία συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό, και να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα συμμετοχής.
 8. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της Spp Media, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.
 9. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Spp Media θα διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά τους δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς.
 10. Συνεχόμενες συμμετοχές υπερβολικού αριθμού (spam) από το ίδιο πρόσωπο, αποκλείουν το συγκεκριμένο πρόσωπο από τον διαγωνισμό.
 11. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση