ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού για το κινητό iphone 12 από την Cablenet

Ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και η Cablenet σας χαρίζουν ΤΟ δώρο! Ένα κινητό τηλέφωνο iphone 12 64GB - Black DE!

Ο ΣΠΟΡ FM 95.0 και η Cablenet σας χαρίζουν ΤΟ δώρο!  Ένα κινητό τηλέφωνο iphone 12 64GB - Black DE!

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού για το κινητό iphone 12 από την Cablenet

 1. Για να λάβει κάποιος/α μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο iphone 12, θα πρέπει να κάνει FOLLOW την σελίδα της Cablenet Sports και του ΣΠΟΡ FM 95.0 στο FACEBOOK, LIKE & SHARE το post και TAG 1 άτομο, γράφοντας ότι θα υποδείξουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην εκπομπή τους.
 2. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή PRESSING την Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2022 και θα αναδειχθεί ο νικητής ανάμεσα από όλους όσοι ακολούθησαν τα βήματα τα οποία αναφέρουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.
 3. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Η Spp Media και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινώσουν τον νικητή για το πως θα παραλάβει το δώρο του.
 4. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω τηλεφωνήματος από το τμήμα μάρκετινγκ. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός του χρονικού ορίου ή μη αποδοχής του δώρου από τον/την νικητή/τρια, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση. Ο νικητής/τρια θα κληρωθεί από την λίστα που θα δημιουργηθεί από τα sms.
 5. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα αρχίσει από τις 30 Μαρτίου 2022 και θα τελειώσει την Κυριακή 17 Απριλίου. Η κλήρωση θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου στην εκπομπή PRESSING.
 6. Η Spp Media διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και /ή η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό της Spp Media, κατά την απόλυτη κρίση της.
 7. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημερομηνία συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό, και να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα συμμετοχής.
 8. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της Spp Media, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού.
 9. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Spp Media θα διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του Διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά τους δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς.
 10. Συνεχόμενες συμμετοχές υπερβολικού αριθμού (spam) από το ίδιο πρόσωπο, αποκλείουν το συγκεκριμένο πρόσωπο από τον διαγωνισμό.
 11. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση