ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0 σας ταξιδεύει στην Ρόδο!

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0 το καλοκαίρι σας πάει… Ρόδο! Φέτος σας κερνάμε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!!!

Ο ΣΠΟΡ FM 95,0 το καλοκαίρι σας πάει… Ρόδο! Φέτος σας κερνάμε τις καλοκαιρινές σας διακοπές!!!

Σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Ταξιδοευκαιρίες ο ΣΠΟΡ FM 95,0, σας κάνουν δώρο ένα φουλ καλοκαιρινό πακέτο!! Συντονίσου στην αγαπημένη σου συχνότητα 95,0 για να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει το 4ήμερο πακέτο για την Ρόδο για 2 άτομα. Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Πρόκειται για έναν κοσμοπολίτικο προορισμό με υπέροχα φυσικά τοπία και πολλά αξιοθέατα.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να είστε εσείς ο μεγάλος τυχερός, στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη RODOS, ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας και διεκδικήστε εσείς το 4ήμερο πακέτο για την Ρόδο για 2 άτομα.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από την Τρίτη 1 Μαρτίου μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2022 όπου θα γίνει η κλήρωση στην εκπομπή PRESSING.

Σχετικές πληροφορίες για το ταξίδι:

  • Πληρωμένα αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίων
  • 1 μικρή προσωπική τσάντα καμπίνας 40cmx20cmx25cm
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3* με πρωϊνό
  • ΦΠΑ

Σημαντική πληροφορία είναι ότι οι κρατήσεις θα γίνουν αναλόγως διαθεσιμότητας την ώρα που θα γίνει η κράτηση από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο.

Ο τυχερός θα αναδειχθεί ανάμεσα από την λίστα των μηνυμάτων η οποία θα δημιουργηθεί και η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή PRESSING των Ανδρέα Βιολάρη και Λούη Νικολάου, την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση