ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere Worldwide listening party Synopsis

Ακούστε πρώτοι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος 72 Seasons μια μέρα πριν την κυκλοφορία του

Γίνετε μέλος της παγκόσμιας οικογένειας των Metallica την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Πάνθεον Λευκωσίας στις 8.30μμ και στο RIO στη Λεμεσό στις 08.30μμ για ένα παγκόσμιο πάρτι ακρόασης και θέασης.

Ακούστε πρώτοι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος, 72 Seasons, μια μέρα πριν την κυκλοφορία του, στη μεγάλη οθόνη με ήχο surround σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός αποκλειστικά στους κινηματογράφους για μία μόνο νύχτα.

Το 72 Seasons είναι το πολυαναμενόμενο 12ο στούντιο άλμπουμ των Metallica, του οποίου προηγήθηκε το πρώτο σινγκλ "Lux Æterna" . Η Παγκόσμια Πρεμιέρα - Global Premiere θα περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Metallica, με όλο το συγκρότημα να εμβαθύνει στην προέλευση και τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια και να συνοδεύει με μουσικά βίντεο το κάθε κομμάτι του άλμπουμ. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για μία νύχτα μόνο ώστε οι θαυμαστές τους να ζήσουν πρώτοι και ολοκληροτικά το 72 Seasons.

Θα υπάρξουν επίσης μερικές εκπλήξεις το βράδυ που δεν θα θέλετε να χάσετε! Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την ιστορική βραδιά στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση