ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM 95 για ένα Xiaomi Redmi Pad από τη CYTA

Καινούριος διαγωνισμός στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ αρχίζει από σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.  Η CYTA προσφέρει στον ΣΠΟΡ FM 95, ένα Xiaomi Redmi Pad το οποίο έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένας τυχερός ακροατής.  

Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση, θα πρέπει να στείλεις μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη CYTAFIBER, ονοματεπώνυμο και ηλικία.

Ο διαγωνισμός αρχίζει από σήμερα 25 Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδες. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού για ένα Xiaomi Redmi Pad

  1. Για να λάβει κάποιος/α μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσει ένα Xiaomi Redmi Pad από τη CYTA θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο 2950, γράφοντας ότι θα υποδείξουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην εκπομπή τους.
  2. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ τη Δευτέρα στις 09 Οκτωβρίου και θα αναδειχθεί ο νικητής ανάμεσα από όλους όσοι στείλε μήνυμα στο 2950. 
  3. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Η Spp Media και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινώσουν τον νικητή για το πως θα παραλάβει το δώρο του.  
  4. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί από το τμήμα μάρκετινγκ. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός του χρονικού ορίου ή μη αποδοχής του δώρου από τον/την νικητή/τρια, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση. Ο νικητής/τρια θα κληρωθεί από τη λίστα μηνυμάτων η οποία θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.  
  5. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα αρχίσει από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει τη Δευτέρα 09 Οκτωβρίου όπου θα γίνει η κλήρωση στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ.
  6. Η Spp Media διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και /ή η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό της Spp Media, κατά την απόλυτη κρίση της. 
  7. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημερομηνία συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, και να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα συμμετοχής.
  8. Στο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της Spp Media, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. 
  9. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Spp Media θα διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά τους δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς.
  10. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

 

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση