ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ FM 95

O ΣΠΟΡ FM 95 και η EPIC σας χαρίζουν ένα Smartwatch Samsung Galaxy Watch6 Classic eSIM 47mm

Αυτή η σεζόν θα είναι τόσο ΕΠΙΚΗ όσο και το giveaway που έχουν ετοιμάσει για εσάς η Epic και ο ΣΠΟΡ FM 95.

Αν θέλετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε smartwatch, η Epic μαζί με τον ΣΠΟΡ FM 95 σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε το εκπληκτικό Samsung Galaxy Watch6 Classic eSIM 47mm, αξίας €539.

Για να μπείτε στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχετικό post στο Instagram της Epic και του ΣΠΟΡ FM 95, και να ακολουθήσετε όλα τα απλά βήματα. FOLLOW, Like, Tag…. ξέρετε εσείς…

Η κλήρωση θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή ΜΑΠΠΕΣ SHOW!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις διαγωνισμού για ένα Smartwatch
Samsung Galaxy Watch6 Classic eSIM 47mm από την EPIC 

  1. Για να λάβει κάποιος/α μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσει ένα Smartwatch

Samsung Galaxy Watch6 Classic eSIM 47mm από την EPIC, θα πρέπει να κάνει FOLLOW την σελίδα της EPIC και του ΣΠΟΡ FM 95.0 στο INSTAGRAM, LIKE το post και TAG 1 άτομο, γράφοντας ότι θα υποδείξουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί στην εκπομπή τους.

  1. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΜΑΠΠΕΣ SHOW τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου και θα αναδειχθεί ο νικητής ανάμεσα από όλους όσοι ακολούθησαν τα βήματα τα οποία πρέπει. 
  2. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με χρήματα, ούτε να γίνει ανταλλαγή με άλλο δώρο ή προϊόν. Η Spp Media και ο ΣΠΟΡ FM 95.0 μετά την λήξη του διαγωνισμού, θα ανακοινώσουν τον νικητή για το πως θα παραλάβει το δώρο του.  
  3. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί μέσω τηλεφωνήματος από το τμήμα μάρκετινγκ. Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός του χρονικού ορίου ή μη αποδοχής του δώρου από τον/την νικητή/τρια, το δώρο θα δοθεί στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα, ως αυτός έχει αναδειχθεί από τη σχετική κλήρωση. Ο νικητής/τρια θα κληρωθεί από το σύστημα commentpicker. 
  4. Η διαδικασία του διαγωνισμού άρχισε από την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στην εκπομπή ΜΑΠΠΕΣ SHOW.
  5. Η Spp Media διατηρεί το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να απορρίπτει οποιαδήποτε συμμετοχή η οποία υποβάλλεται με παράτυπο τρόπο και /ή η οποία συνδέεται με προσβλητικό περιεχόμενο, να απορρίπτει συμμετοχές που παραβιάζουν τους παρόντες όρους, καθώς και να ακυρώνει εκ των υστέρων συμμετοχές που δεν συμμορφώνονται με τους παρόντες όρους. Τυχόν δυσφημιστικά ή άσεμνα σχόλια, ή αναρτήσεις που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, δύνανται να διαγράφονται από το λογαριασμό της Spp Media, κατά την απόλυτη κρίση της. 
  6. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, κατά την ημερομηνία συμμετοχής τους στο διαγωνισμό, και να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα συμμετοχής.
  7. Στο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι της Spp Media, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των πιο πάνω μέχρι δευτέρου βαθμού. 
  8. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Spp Media θα διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, τόπο διαμονής, ηλικία) τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σκοπό της διενέργειας του διαγωνισμού αλλά και για την προωθητική επικοινωνία της εταιρείας με κάθε τρόπο και μέσο. Οι Συμμετέχοντες δίνουν τη συναίνεσή τους στη Διοργανώτρια εταιρεία να διατηρήσει αρχείο με τα προσωπικά τους δεδομένα για τους πιο πάνω σκοπούς.
  9. Η συμμετοχή στη κλήρωση συνεπάγει τη ρητή αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση