ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

GDA Summer Camps!

Η απόλυτη καλοκαιρινή αθλητική απασχόληση!

Tα GDA Summer Camps, διοργανώνoνται από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 28 Ιουλίου στη Λευκωσία, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-16 χρονών και περιλαμβάνουν:

- Summer School (6-12 χρ.)

- Summer Football School (8-12 χρ.)

- Football Performance Camp (12-16 χρ.)

Στόχος είναι τα παιδιά να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου μέσα από την προπόνηση, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση. Τόσο η ποδοσφαιρική εκπαίδευση των παιδιών, με στόχο τη βελτίωση της τεχνικής και της ποδοσφαιρικής αντίληψης, αλλά και η καλλιέργεια ποδοσφαιρικής νοοτροπίας μέσα από διαδραστικά εργαστήρια αυτοπειθαρχίας και προσωπικής ανάπτυξης με επισκέψεις ποδοσφαιριστών και άλλων επαγγελματιών, θα προσφέρουν στα παιδιά την απόλυτη καλοκαιρινή ποδοσφαιρική απασχόληση. Η ολιστική προσέγγιση στην πολύπλευρη εκπαίδευση και απασχόληση που προσφέρουμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δίνουν εμπειρίες που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των παιδιών κάθε ηλικίας.

Πέραν από τα σεμινάρια από αξιόλογους συνεργάτες, βασικός πυλώνας των camp είναι και η διασκέδαση, για αυτό επισκέψεις στη θάλασσα, σε εκδρομικούς χώρους, παιχνίδια και τουρνουά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στα γήπεδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, ενώ οι υπόλοιπες δραστηριότητες θα γίνονται στις εγκαταστάσεις της Γ’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αριθμός παιδιών, από άπορες και πολύτεκνες οικογένειες θα λάβουν υποτροφίες που προσφέρουν επιχειρήσεις. Καλούμε και άλλους οργανισμούς και επιχειρήσεις να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθειά μας ώστε να προσφέρουμε χαμόγελα σε όσο περισσότερες οικογένειες μπορούμε.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 96797111 ή στο 99566896.

Σας περιμένουμε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΟΡ FM 95

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση