ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών για αθλητικές υποτροφίες!

Στα δοκιμαστικά θα είναι παρόν προπονητές και σκάουτερ από την Κύπρο και το εξωτερικό

Η Global Sports Division, διοργανώνει δοκιμαστικά για αγόρια και κορίτσια που παίζουν ποδόσφαιρο, ηλικίας 15 – 18 χρόνων, με στόχο την αξιολόγηση τους για τη δυνατότητα εξασφάλισης αθλητικής υποτροφίας για σπουδές σε πανεπιστήμια της Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπης. Tα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στην Λευκωσία την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στις 5:00μμ-9:00μμ στο Γήπεδο του Κύκκου, στην Έγκωμη.

Στα δοκιμαστικά θα είναι παρόν οι διεθνείς συνεργάτες της Global Sports Division, International Development Academy και U.S Sports Scholarships καθώς και προπονητές και σκάουτερ από την Κύπρο και το εξωτερικό.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

• Αγόρια και κορίτσια (ποδοσφαιριστές/στριες) ηλικίας 15 έως 18 ετών

• Πρέπει να φοιτούν σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης

• Να μη έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα

Όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά, είναι απαραίτητο να εγγραφούν εκ των προτέρων συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που μπορούν να Βρουν στην ιστοσελίδα www.globalsportsdivision.com μέχρι την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 22 785027 και 22 780250 (9:00μμ-3:00μμ.) ή στο email: sports@globaleducationcy.com

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση