ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΠΟΡ FM & C.D.A COLLEGE

O ΣΠΟΡ FM 95.0 σε συνεργασία με το C.D.A College, δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς ακροατές να κερδίσουν από μια (1) μερική υποτροφία

O ΣΠΟΡ FM 95.0 σε συνεργασία με το C.D.A College, δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς ακροατές να κερδίσουν από μια (1) μερική υποτροφία έκαστος για τo πρόγραμμα Βοηθός Φροντιστής Υγείας (1 έτος Πιστοποιητικό), συνολικής αξίας €4,000.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη CDA, ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας και διεκδικήστε τις δύο (2) μερικές υποτροφίες για τo Αναγνωρισμένο και Αξιολογημένο πρόγραμμα Βοηθός Φροντιστής Υγείας με Κρατική Χορηγία, συνολικής αξίας €4,000.

Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου όπου θα γίνει η κλήρωση στην εκπομπή ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ με τον Πανίκο Κωνσταντίνου.

Σχετικές πληροφορίες:

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι Κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής
  • Έναρξη σπουδών στις 7 Φεβρουαρίου 2022
  • Στις 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακή Ενημέρωση. Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν θα μπορούν μέσω του λογαριασμού του Κολεγίου @CDACOLLEGECYPRUS στο Facebook να ενωθούν και να συνομιλήσουν με την διεύθυνση του Κολλεγίου και τον συντονιστή του προγράμματος.
  • Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 77 77 02 32 ή επισκεφθείτε την σελίδα του Κολεγίου στο Facebook CDACOLLEGECYPRUS

 

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση