ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαγωνισμός «Introduction dive» μαζί με τον Μάριο!

Ο ΣΠΟΡ FM 95 σε συνεργασία με το Scuba Diving Center, σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 πακέτο «Introduction dive» μαζί με τον Μάριο!

Ο ΣΠΟΡ FM 95 σε συνεργασία με το Scuba Diving Center, σας δίνουν τη δυνατότητα να διεκδικήσετε 1 πακέτο «Introduction dive» μαζί με τον Μάριο! Πιο συγκεκριμένα 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μάθημα κατάδυσης για 2 άτομα από το κέντρο καταδύσεων drive_and_dive_with_mario. Ένα δώρο συνολικής αξίας €300! Το μάθημα θα γίνει στο Green Bay στον Πρωταρά.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδικήστε αυτό το υπέροχο δώρο και ζήστε μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία μαζί με το άτομο το οποίο εσείς επιθυμείτε. Μην χάσετε αυτή την απολαυστική περιπέτεια μέσα από την οποία θα ανακαλύψετε τον μαγικό βυθό της θάλασσας του Πρωταρά.

  • Το μάθημα θα διευθετηθεί βάση διαθεσιμότητας.
  • Δεν χρειάζεται να έχετε τίποτα μαζί σας, θα σας δοθεί ο εξοπλισμός
  • Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει 2-3 ώρες
  • 30-40 λεπτά θα είναι το μάθημα κάτω από το νερό (εάν όλα είναι εντάξει)
  • Θα γίνει ένα γρήγορο μάθημα πριν την βουτιά…
  • Θα σας δοθεί το βίντεο

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση στείλτε μήνυμα στο 2950 με την ένδειξη #DIVE, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει την Τετάρτη 27 Ιουλίου και θα τρέξει στις εκπομπές ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ και PRESSING και η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 2 Αυγούστου στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ. 

 

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το τι υπάρχει κάτω στον μαγικό βυθό και που μπορείτε και εσείς να βρεθείτε εκεί, ακολουθώντας την επίσημη σελίδα τους στο Instagram drive_and_dive_with_mario

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση