ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ayia Napa Youth Soccer Festival

Μεταξύ 8-13 Απριλίου διεξάγεται φέτος το διεθνές Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ακαδημιών στην Αγία Νάπα

Ο παλαιότερος εγχώριος θεσμός στο χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου επιστρέφει και φέτος 8-13 Απριλίου, υποσχόμενος συναρπαστικές αναμετρήσεις, πολλά γκολ και φυσικά αξέχαστες εμπειρίες για όλους τους συμμετέχοντες. Στην φετινή διοργάνωση Ayia Napa Youth Soccer Festival, η οποία διεξάγεται ανελλιπώς από το 2001, θα λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2006 μέχρι και το 2017 προερχόμενα από κάθε γωνιά της ελεύθερης Κύπρου αλλά και το εξωτερικό. Η διοργάνωση φιλοξενείται όπως πάντα στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αγίας Νάπας το οποίο περιλαμβάνει 15 ποδοσφαιρικά γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, αποτελώντας την ιδανικότερη επιλογή για μια τέτοιου μεγέθους και είδους διοργάνωση.  

Στην φετινή διοργάνωση με βάση και το μέχρι σήμερα ενδιαφέρον αναμένεται νέο ρεκόρ συμμετοχών με πέραν τις 350 ομάδες και 4.000 παιδιών, γεγονός το οποίο αποδεικνύει την διαχρονική υποστήριξη που τυγχάνει η διοργάνωση η οποία παραδοσιακά ξεκινάει με το κλείσιμο των σχολείων το Πάσχα και ολοκληρώνεται αναλόγως συμμετοχών την Μεγάλη Τετάρτη η Πέμπτη με την πανηγυρική τελετή λήξης και τους τελικούς αγώνες.

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι και πάλι το ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αφού έχουν ήδη δηλώσει να συμμετέχουν πέραν των 40 διαφορετικών ηλικιακών τμημάτων προερχόμενα από Αγγλία, Πολωνία, Δανία, Σεϋχέλλες, Λίβανο και Ιορδανία ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες χώρες προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα στο είδους τους ποδοσφαιρικά τουρνουά της Ευρώπης συσχετίζοντας πάντοτε τον αριθμό συμμετοχών με το μέγεθος και τον πληθυσμό της Κύπρου.

Καλούμε δε, προς αποφυγή ταλαιπωρίας και οργανωτικών προβλημάτων, τις ενδιαφερόμενες ομάδες να προχωρήσουν άμεσα με την δήλωση συμμετοχής των ομάδων τους ηλεκτρονικά, ώστε να έχουν εξασφαλισμένη την θέση τους στο μεγαλύτερο ραντεβού της χρονιάς, στο χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 28/02/2023
Link εγγραφών http://bit.ly/3Z6krOF
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99596166, 99426644, 99637865 και στο soccerworldcyprus@cytanet.com.cy.
Για όλα τα υπόλοιπα νέα της διοργάνωσης μείνετε συντονισμένοι στο https://ayianapasoccerfestival.com/ https://www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΣΠΟΡ FM 95 & 24sports

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση