ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Are you good enough to earn a scholarship in the US?

Το πρώτο καλαθοσφαιρικό showcase που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Κύπρο

Το πρώτο καλαθοσφαιρικό showcase που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Κύπρο, το φέρνει κοντά σας το All Around Sports Agency. Ένα showcase που θα δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές 14 – 22 ετών, να δείξουν το δικό τους ταλέντο, με στόχο να διεκδικήσουν την δική τους υποτροφία είτε σε γυμνάσιο, λύκειο ή πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες τις Αμερικής.

Στο διήμερο αυτό οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά αγώνων που θα διδάξει στους αθλητές το ρυθμό, την ταχύτητα και τον τρόπο ενός καλαθοσφαιρικού πανεπιστημιακού επιπέδου. Επίσης, ο κάθε παίκτης θα συμμετάσχει σε skill development session που θα είναι προσαρμοσμένο ξεχωριστά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις ανάλογα με τη θέση του αθλητή.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί έντυπο αξιολόγησης βάσει της συνολικής παρουσίας τους στο showcase το οποίο θα εστιάζει στις αδυναμίες του. Και με τη λήξη του Καμπ θα δοθεί στους αθλητές ένα δίλεπτο highlight tape με τις καλύτερες τους φάσεις.

Τη δική του παρουσία θα δώσει ο έμπειρος Σέρβος scouter, Marko Vulovic. Ιδιοκτήτης της Pro Futuro Sport Agency, με 16 χρόνια εμπειρίας και έχοντας εξασφάλιση πάνω από 4000 αθλητικές υποτροφίες, θα είναι παρών κατά την διάρκεια όλου του διημέρου, ψάχνοντας για νεαρούς καλαθοσφαιριστές με βλέψεις να ζήσουν το δικό τους όνειρο, στην Αμερική.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα zoom call όπου οι παίκτες θα επικοινωνήσουν με πανεπιστημιακούς προπονητές, έχοντας την ευκαιρία να ρωτήσουν με τη σειρά τους τις δικές τους ερωτήσεις και να μάθουν τι σημαίνει να είσαι student athlete, στις Η.Π.Α.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία, δύο μέρες μπορούν να σας αλλάξουν όλη σας τη ζωή.

18-19 Απριλίου, 10π.μ. – 5μ.μ. στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας.

Η εγγραφεί του αθλητή πριν την διεξαγωγή του Καμπ, είναι απαραίτητη.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJtBDS41lUyqpz7HHUpMXnOab3Jrc2k0CXpJO8iou7gIGTKw/viewform?usp=sf_link

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +357 99826112.

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση