ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΡ FM 95.0 με σούπερ διαγωνισμό

Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει μια ψησταριά υγραερίου Barbecook Siesta 310 αξίας €799

23 Ιανουαρίου σήμερα και ο ΣΠΟΡ FM 95 κλείνει έξι χρόνια ζωής και λειτουργίας. Ανταποδίδοντας την αγάπη και την προτίμηση των ακροατών του ο ΣΠΟΡ FM 95, δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, από τις 09 Ιανουαρίου να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσουν το ιδανικό δώρο για κάθε σπίτι.

Μια ψησταριά υγραερίου Barbecook Siesta 310 αξίας €799, μια προσφορά του καταστήματος Bellagio Home&Garden στη Λεμεσό.

Θα κληρώσουμε σήμερα το μεγάλο αυτό δώρο στην εκπομπή PRESSING. Τo μόνο που έχετε να κάνετε όσο είναι ακόμη νωρίς, είναι να στείλετε τα μηνύματα σας στο 2950 με την ένδειξή Bellagio, το ονοματεπώνυμο και την ηλικία σας.

Περισσότερα στοιχεία για το δώρο:

Barbecook Siesta 310, ένα μπάρμπεκιου υγραερίου που είναι τέλειο για όσους αγαπούν τη μαγειρική σε εξωτερικούς χώρους και δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση και τον έλεγχο.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς μπαρπεκιου υγραερίου, είναι το Dynamic Core Grill, ο κεντρικός, πιο ζεστός χώρος στη μπάρμπεκιου που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σχάρα να μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από άλλα χρήσιμα αξεσουάρ μαγειρέματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, όπως ένα δίσκο πέτρας για ψήσιμο πίτσας, ψωμιού ή ένα δίσκο χυτοσίδηρο για ψησίματα όπως μπιφτέκια, λαχανικά και άλλα.

Η Barbecook Siesta 310, η ψησταριά υγραερίου είναι τέλειο για όσους αγαπούν τη μαγειρική σε εξωτερικούς χώρους και δίνουν μεγάλη σημασία στην άνεση και τον έλεγχο.

Αποτελείτε από 3 κεντρικούς καυστήρες, συν ένα καυστήρα στο πλαϊνό βοηθητικό τραπεζάκι.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς ψησταριών υγραερίου της Barbecook, είναι το Dynamic Core Grill, ο κεντρικός, πιο ζεστός χώρος στη μπάρμπεκιου που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η σχάρα να μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από άλλα χρήσιμα αξεσουάρ μαγειρέματος ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, όπως ένα δίσκο πέτρας για ψήσιμο πίτσας, ψωμιού ή ένα δίσκο χυτοσίδηρο για ψησίματα όπως μπιφτέκια, λαχανικά και άλλα.

Επίσης, ο έλεγχος της θερμοκρασίας μέσα στη ψησταριά είναι απόλυτα εύκολος αφού το εμαγιέ καπάκι της ψησταριάς έχει ενσωματωμένο θερμόμετρο.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση