ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα «Τρέχουμε για τη ζωή»

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 – ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΠΟΡ FM 95 & 24sports

O ΠΑΣΥΚΑΦ σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά την ετήσια Αθλητική Ημερίδα “Τρέχουμε για τη Ζωή”, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή. Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, 2022 τις 9:30 το πρωί στο Πολυδύναμο και Εκθεσιακό Κέντρο Αμιάντου, θα διεξαχθούν αγώνες 12km, 5km, παιδικός αγώνας 1km & 600m και οικογενειακός αγώνας 1,5km.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη και διάδοση του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, ευεξίας και ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη του όμορφου φυσικού περιβάλλοντος του Αμιάντου καθώς και την προαγωγή και ενίσχυση των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κυπριακή φύση και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα. Όσοι δεν θα τρέξουν καλούνται να συμμετέχουν στο συμβολικό δυναμικό βάδισμα «Περπατώ για τη ζωή» στο μονοπάτι της φύσης «Λούματα των Αετών».

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να συμβάλουν στη συγκέντρωση εισφορών, είτε μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ https://pasykaf.org/donation-product είτε με τη διάθεση κουπονιών. Δηλώσεις συμμετοχής (εγγραφές) μπορούν να γίνουν διαδικτυακά στο https://pasykaf.org/el-trexoume-gia-tin-zoi-2022/

Όλες οι εισφορές και όλα τα έσοδα από πωλήσεις προϊόντων θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση της λειτουργίας των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του.

Για πληροφορίες καλέστε στο 25 747 750, 99 672 904, 99 459 587.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ εδώ και 36 χρόνια παρέχει στους ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειες τους παγκύπρια, δωρεάν κατ’ οίκον υποστηρικτική και ανακουφιστική φροντίδα η οποία προσφέρεται και σε 24ωρη βάση, ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, φυσικοθεραπεία και πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια, μεταφορά ασθενών από και προς τα Ογκολογικά Κέντρα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Το 2021 ανταποκρίθηκε στις ανάγκες 6168 ασθενών και των οικείων τους μέσα από 35162 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Κύπρο.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς της εκδήλωσης. Πλατινένιος Χορηγός: XM, Χρυσοί Χορηγοί: Thomason, Effeto Properties και Χορηγοί: Uniteam, Charcogrill, McDonalds, Yokohama, IMS Private School, ΚΕΑΝ, Clock café, Progressive, Gcc, Melis, Haris Tsoukkas, Hrodotou, Sunfresh, Tsiartas, Odyssey, Muskita, Oshee, Χριστάκης Χαριλάου, Marios Oiffure, Pilakouris, KOA, Hercules, Χαραλαμπίδης Κρίστης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς Επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM και το 24sports καθώς και σε όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκδήλωση Φιλανθρωπική Αθλητική Ημερίδα ‘Τρέχουμε για τη ζωή’, αφιερωμένη στη Θέκλα Αυγουστή.

Με τη δική σας συνεισφορά μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα μας και μαζί θα ενδυναμώσουμε αυτή την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου.

Επικοινωνία: Σταύρη Ξυδιά
Διευθύντρια Marketing ΠΑΣΥΚΑΦ
T: 99 74 24 17 E: stavri@pasykaf.org

Ανακοινώσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X