Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο διεθνής αμυντικός, Χριστος Σιέλης.
Αναλυτικά:
Για την Εθνική: «Θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια το καλοκαίρι. Ήταν καλά τεστ με Σλοβενία και Λιχτενστάιν. Κάναμε μια καλή προετοιμασία. Ο προπονητής έδειξε ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες. Πήραμε καλά αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια. Η Εθνική έχει φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε μια οικογένεια. Οι περισσότεροι παίκτες θέλουν αν είναι εκεί, να παλέψουν και να διακριθούν».
Για τη μεγάλη διαφορά στην εικόνα της Εθνικής: «Θεωρώ ότι η Μάντζιος έφερε νέα αύρα στην Εθνική, νέες ιδέες. Νέοι παίκτες έχουν θέση στην Εθνική. Χρειαζόμαστε μια βάση με έμπειρους και νεαρούς. Γίνεται καλή προσπάθεια, το θέμα είναι να κάνουμε το επόμενο βήμα».
Για τους αγώνες του Nations League: «Είναι μια καινούργια διοργάνωση, ένας καινούργιος τρόπος διεξαγωγής. Μέσα από τα παιχνίδια μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε περισσότερο μαζί και να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε».
Για την φετινή πορεία του στον Παναιτωλικό: «Είχαμε μια μέτρια πορεία. Δεν ήταν η αναμενόμενη για την ομάδα που συμπλήρωσε 100χρονια ζωής. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία μετά από περιπέτεια. Γίνεται μια καλή δουλεία στον Παναιτωλικό».
Για το μέλλον του: «Βρισκόμαστε σε αναμονή. Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση, τελειώνει το συμβόλαιο μου. Είναι η οικογένεια μου πλέον η ομάδα. Δεν θα πάρω την απόφαση μου τώρα. Έχουν γίνει επαφές για ανανέωση. Θέλω να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα Δεν ξέρω πότε θα λάβω την τελική που απόφαση. Θέλω τώρα να αποφορτιστώ και να πάρω την σωστή απόφαση».
Αν έχει άλλες προτάσεις: «Δεν ασχολούμαι με αυτά, ήμουν συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου. Αναμένουμε».
Για πιθανή επιστροφή στην Κύπρο: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορείς να πεις όχι. Πότε μη λες ποτέ. Δεν αποκλείω κάτι. Προτεραιότητα μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό, αλλά αν προκύψει κάτι στην Κύπρο που θα με καλύψει ποδοσφαιρικά δεν θα πω όχι».
Για τον Σατσιά: «Ήρθε τον Ιανουάριο, βοήθησε και αυτός. Πήρε αρκετά λεπτά. Είναι η πρώτη φορά που παίζει στο εξωτερικό και είναι σε πολύ καλό επίπεδο».
Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Να αγωνίζεσαι στο εξωτερικό και να είσαι από την Κύπρο είναι ένα όνειρο. Θέλουμε να βλέπουμε και άλλους Κύπριους να αγωνίζονται».
Για το πιεσμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών: «Χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής τις ανάσες του. Είμαστε και εμείς άνθρωποι, πρέπει να ξεκουραζόμαστε».
Για το πρωτάθλημα Κύπρου: «Λίγο το παρακολούθησα γιατί είχαμε τις ίδιες ώρες παιχνίδια. Είναι εμφανής η βελτίωση του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική στο Β γκρουπ κρίθηκε η παραμονή».
Ακούστε εδώ το ηχητικό:




























