ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τρελάθηκε το Wikipedia με το GNTM - Τρολάρει με τη νικήτρια (pics)

Τι συνέβη;

Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό του GNTN 2 τόσο πληθαίνουν τα spoilers για τη μεγάλη νικήτρια.

Όλοι πλέον θεωρούν σίγουρο ότι στην τελικά τριάδα βρίσκονται η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι, με την τελική αναμέτρηση να κρίνεται ανάμεσα στις δυο πρώτες.

Τη δική του πρόβλεψη, βεβαίως, φαίνεται πώς έχει κάνει και το Wikipedia που τις τελευταίες μέρες φροντίζει να συμπληρώνει τη θέση στη λίστα με τις φετινές συμμετέχουσες.

Follower της Soula Glamorous τής έστειλε ένα print screen από το λήμμα του Greece’s Next Top Model.

Στο σημείο, λοιπόν, που γίνεται αναφορά στον 4ο κύκλο του ριάλιτι, που προβάλλεται από το Star, υπάρχει μια λίστα με τις συμμετέχουσες που περιλαμβάνει το όνομά τους, την ηλικία τους, το ύψος τους, το επεισόδιο στο οποίο αποχώρησαν και τη θέση που κατέλαβαν.

Όταν φτάνουμε, λοιπόν, στην τελική πεντάδα βλέπουμε ότι οι θέσεις είναι μοιρασμένες ως εξής: στη θέση 5 η Χαρά και η Μαρία, στη θέση 3 η Κέισι, στη θέση 2 η Άννα Μαρία και στη θέση 1 η Κάτια.

Όμως, όπως αναφέρει η follower, οι θέσεις αυτές εξαφανίστηκαν την επόμενη μερά.

Την Παρασκευή 13/12, στο ίδιο λήμμα, η κατάταξη των φιναλιστ ήταν και πάλι εκεί, αλλά με μια διαφοροποίηση. Στη θέση 5 βρίσκεται η Χαρά, στη θέση 4 η Μαρία, στη θέση 3 η Κάτια, στη 2η θέση η Κέισι και στην πρώτη η Άννα Μαρία!

Το Wikipedia, λοιπόν, μοιάζει να μας …τρολάρει, αλλά η αλήθεια κρύβεται στον τρόπο που αυτό λειτουργεί. Σύμφωνα με το Wiki, «ο καθένας μπορεί να κάνει επεξεργασίες, και κάθε βελτίωση βοηθά», πράγμα που μάς κάνει να σκεφτούμε ότι χρήστες «πειράζουν» κάθε φορά τα δεδομένα κατά …πώς θα τα επιθυμούσαν!

Πηγή: Peoplegreece.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X