ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tα 12 μεγαλύτερα royal γεγονότα της δεκαετίας

Γάμοι, βαφτίσεις και σκάνδαλα είναι μονάχα μερικά από τα όσα διαδραματίστηκαν

Χωρίς καμία αμφιβολία, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες του πλανήτη. Αυτό βέβαια δεν είναι μυστικό. Κάθε άλλο. Οι royals κοσμούν τα μεγαλύτερα πρωτοσέλιδα του Τύπου παγκοσμίως.

Με αφορμή το ότι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να αποχαιρετήσουμε το 2019 και να κλείσουμε μια ακόμη δεκαετία, αποφασίσαμε να κάνουυμε ένα throwback και να θυμηθούμε τα μεγαλύτερα γεγονότα της βασιλικής οικογένειας από το 2000 μέχρι και το τέλος του 2019.

Γάμοι, βαφτίσεις και σκάνδαλα είναι μονάχα μερικά από τα όσα διαδραματίστηκαν με πρωταγωνιστές τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και έγιναν viral.

Ας μην χάνουμε χρόνο και ας δούμε τα μεγαλύτερα royal γεγονότα της δεκαετίας!

1.Στις 29 Απριλίου του 2011, ο πρίγκιπας William και η εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έκαναν το παγκόσμιο να μιλάνε γι' αυτούς.

2.Τον Ιούλιο του 2013, η Kate Middleton έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο και τρίτο στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου. Όπως ήταν αναμενόμενο, από εκείνη την στιγμή και έπειτα, ο μικρός πρίγκιπας απασχολεί με κάθε του κίνηση.

Δείτε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X