ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σε δύο μέρες τα έχασα όλα στο χρηματιστήριο»

Κάνω «εργασιοθεραπεία» για να πληρώνω τα χρέη μου

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την περίοδο που αποφάσισε να παίξει στο χρηματιστήριο.Ο ηθοποιός δεν είχε την τύχη με το μέρος του και έτσι τα έχασε όλα.

«Την περίοδο του χρηματιστηρίου, αποφάσισα κι εγώ να επενδύσω και απευθύνθηκα σε έναν φίλο μου, ο οποίος ήταν οικονομολόγος. Δεν έβγαζα πολλά, ένα απλό σεβαστό ποσό τον μήνα. Σταθερά όμως. Ξέρεις, γλυκαίνεσαι με όλο αυτό και λες "γιατί δεν βάζω περισσότερα ή και όλα;". Ο φίλος μου δεν ήθελε να ρισκάρω, με συμβούλευε να μην το κάνω. Εγώ το έκανα και σε δύο μέρες τα έχασα όλα. Όπως βλέπουμε, λοιπόν, δεν είμαι επιχειρηματικό πνεύμα. Έπαθα και έμαθα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα χρέη του, υπογραμμίζοντας πως αν ήταν πλούσιος θα αποπλήρωνε τα χρέη του με τη μία. «Στο παρελθόν είχα πάρει και εγώ δάνειο, έχω ένα χρέος που τρέχει κάθε μήνα, και προσπαθώ να είμαι συνεπής για να το αποπληρώσω. Αν ήμουν πλούσιος θα πλήρωνα τα χρέη μου με τη μία. Αμέσως! Είμαι συνεπής, όμως πληρώνω κανονικά. Επίσης, τα υπόλοιπα θα τα τρώγαμε όλοι μαζί και θα περνούσαμε καλά. Όταν έχω χρήματα, θέλω να τα διαθέτω στους δικούς μου. Ωστόσο, δουλεύω τόσα χρόνια και δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω εκτός, γιατί έχω έξοδα που τρέχουν. Κάνω "εργασιοθεραπεία" για να πληρώνω τα χρέη μου. Ωστόσο, αυτό με χαροποιεί γιατί εργάζομαι και κάνω κάτι που αγαπώ».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αν ημουν πλούσιος» αναφέρθηκε στη σχέση του με τα χρήματα. «Τα χρήματα δεν τα κυνήγησα ποτέ. Μπορώ και με χρήματα, αλλά και χωρίς αυτά – έμαθα και με τα λίγα, δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν τραβάω κάποιο ζόρι, αν μια περίοδο δεν έχω χρήματα. Είμαι cool». 

Πηγή: star

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X