ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσιαστρια αρνήθηκε να αντικαταστήσει την Μενεγάκη (pic)

Ποια είναι

Μια πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, αρνήθηκε την πρόταση του Alpha για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Όπως εξήγησε η ίδια είχαν συμφωνήσει με τον σταθμό, ωστόσο στο τέλος μια μικρή διαφωνία στις συμβάσεις χάλασε την συμφωνία.

Το όνομά της ήταν μέσα στη λίστα με τα πρόσωπα που ακούστηκαν ότι θα αντικαταστήσουν την Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της από τον Alpha. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Ευτυχείτε, αποκάλυψε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και αν πρόκειται τελικά να την δούμε του χρόνου στη ζώνη που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη. Με τρυφερά λόγια για την παρουσιάστρια μίλησε ο συνεργάτης της Τάσος Τεργιάκης. Δείτε το πολύ όμορφο μήνυμα του.

“Μου έκαναν πρόταση από τον Alpha, γενικά για την μεσημεριανή ζώνη. Ήταν κάτι που είχα ανακοινώσει στη διοίκηση του σταθμού, είχα πάρει την απόφασή μου. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν. Η τελική μου απόφαση ήταν να πάω στον Alpha, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά γιατί διαφωνήσαμε στα ψιλά γράμματα των συμβάσεων. Από τις 6 Μαΐου και μετά δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τον συγκεκριμένο σταθμό”.

Πηγή: youweekly.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X