ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ουγγαρέζος: «Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα με τον Λιάγκα»

«Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Το Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα. Μπορεί στο παρελθόν οι δυο άντρες να μην μιλούσαν για αρκετό καιρό, αλλά οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές.

Βέβαια, ο παρουσιαστής μιλώντας στην εφημερίδα «Secret» εξήγησε για ποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα.
«Δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων και προσπαθώ πάντα να κρατώ τα προσχήματα. Δεν μπορώ να είμαι στη Φαίη και το βράδυ να βγαίνω με τον Γιώργο. Αυτό είναι δική μου επιλογή. Δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα – χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τον αγαπώ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα ήθελε να έχει δική του εκπομπή και εκείνος απάντησε: «Εγώ κάθε χρόνο χαίρομαι που έχω δουλειά. Τηλεόραση κάνουμε για τους τηλεθεατές, όχι για να θρέψουμε τη ματαιοδοξία μας. Αν εγκλωβιστείς σε αυτό, δεν θα απολαμβάνεις αυτό που κάνεις. Όχι δεν θα σου πω ότι έχω αδικηθεί. Απλά, καμία φορά είναι να σου κάτσει. Παράπονο δεν έχω, θα πεισμώσω. Η τηλεόραση είναι μια κοπέλα που δεν έχω ρίξει ακόμη».

Πηγή: star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X