ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε καψώνια, δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ» (vid)

«Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι που με βλέπει και καταλαβαίνει»

Καλεσμένος της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που μίλησε για τη δύσκολη εμπειρία στον στρατό αλλά και για την οικογένειά του.

Ο παρουσιαστής του Divided, Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από τον στρατό που τον δυσκόλεψε, αλλά παράλληλα τον ξεμπλόκαρε, όπως είπε, για την υπόλοιπη ζωή του.

«Η πρώτη φορά που μπήκα στην αρένα, ήταν όταν πήγα στρατό. Εκεί αντιμετωπίζεις τα πάντα. Εκεί είναι το μπούλινγκ που θα μπορούσα να πω ότι είχα δεχθεί. Τότε δεν το λέγαμε μπούλινγκ, το λέγαμε καψώνι» αναφέρει και περιγράφει πως κάποιος φαντάρος στην Κρήτη, που είχε αντιληφθεί την σεξουαλικότητά του, του έκανε τον βίο αβίωτο. «Με το που πηγαίνω είναι ένας που θα απολυθεί. Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι που με βλέπει και καταλαβαίνει. Και αρχίζει ένας πόλεμος. Είχε έρθει ένα βράδυ μεθυσμένος, μου κούναγε στον κοιτώνα το κρεβάτι. Εγώ σε στάση άμυνας, δεν ήξερα τι να κάνω».

Ο φαντάρος εκείνος ήταν οδηγός στον στρατό και όπως λέει ο Φώτης Σεργουλόπουλος του προκαλούσε τον φόβο. «Βλέπω από μακριά το φορτηγό του να έρχεται. Ήμουν φοβισμένος… » λέει.

Στην περιγραφή του, ο παρουσιαστής εξηγεί πως ο Κρητικός τον πήγε εκείνη την ημέρα πίσω στο στρατόπεδο. Όπως είπε, όταν τον ρώτησε πότε απολύεται, εκείνος έσκυψε και τον φίλησε. «Ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχω ζήσει ποτέ και μου έδωσε τόσο θάρρος στη ζωή μου και δεν ξαναφοβήθηκα ποτέ. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται αυτόν που του φωνάζει, γιατί αυτός που σου φωνάζει έχει κάτι που θέλει πολύ από εσένα» ανέφερε στη συνέχεια.

 

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την προσωπική του ζωή και τον γιο του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για τη σημασία του να είναι κανείς καλά στην προσωπική του ζωή. «Στη ζωή όσο πρέπει να προσέχεις την καρδιά σου, πρέπει να προσέχεις και τη ζωή σου. Μπορεί να αφιερωνόμαστε στη δουλειά μας και την καριέρα μας για ένα διάστημα, αλλά πρέπει και τον απέναντί σου να τον κοιτάς και να την προσέχεις τη ζωή σου» ανέφερε στην Ελεωνόρα Μελέτη και πρόσθεσε: «Να κοιτάς τις σχέσεις σου, να τις κανακεύεις. Είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να έχεις μια προσωπική ζωή, ισορροπημένη».

Όσο για τον ρόλο του ως γονιού; «Δεν είμαι και τίποτα διαφορετικό από ό, τι είναι και οι υπόλοιπο γονείς. Έχω τις αγωνίες που έχει κάθε γονιός, για να είναι καλά το παιδί του...» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε με μεγάλη χαρά για τον εξάχρονο γιο του. Όπως είπε, τον έχει παρακολουθήσει και στο θέατρο. «Βεβαίως και έχει έρθει να με δει στο θέατρο και ήταν πάρα πολύ περήφανος για εμένα. Μετά χαρά, είχε έρθει με έναν συμμαθητή του, του άρεσε πάρα πολύ».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όμως μίλησε και για την ιδιαιτερότητα της οικογένειάς του, που αποδέχεται να την αποκαλούν μονογονεϊκή. «Το δέχομαι σαν έναν όρο για τα παιδιά που ζουν σε άλλες οικογένειες όπου δεν είναι δύο γονείς, ένας άντρας και μια γυναίκα. Είναι διαφορετική οικογένεια, αλλά δεν έχουμε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα» είπε.

Πηγή: iefimerida 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X