ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νύχτα τρόμου για Σχοινά - Γαρμπή: Τους έδεσαν μέσα στο σπίτι τους

Ληστεία τα ξημερώματα στο σπίτι της Καίτης Γαρμπής και του Διονύση Σχοινά.

 

Η τραγουδίστρια επέστρεφε από κέντρο, Έναστρον που εμφανίζεται στο σπίτι της και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νέα Ερυθραία μπροστά απο το σπίτι της όταν τέσσερα άτομα (δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί) με κουκούλες την ακινητοποίησαν, την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι, ενώ είχε επιστρέψει νωρίτερα ο Διονύσης Σχοινάς και είχε ξαπλώσει.

Οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα, έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και τους ζητούσαν επίμονα που αν έχουν χρηματοκιβώτιο. Ο Διονύσης Σχοινάς στην αστυνομία αρχικά δεν έλεγε, ενώ στη συνέχεια του είπαν «αν δεν μας δώσεις τα χρήματα θα σε φυτέψουμε με μία σφαίρα».

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι… έτσι υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν το ποσό και εξαφανίστηκαν. Έγινε στο σπίτι τους τα ξημερώματα στα Βόρεια προάστια.

Όλα τα πιο πάνω, αναφέρθηκαν στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr, στο σπίτι ήταν και ο γιος τους, Δημήτρης τον οποίο έδεσαν.

Μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, τόσο το παιδί, όσο και η Καίτη με τον Διονύση βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έζησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στη Νέα Ερυθραία, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Πηγή: Gossip-tv.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X