ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάρω Λύτρα για Κώστα Καραφώτη: «Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν και αποκάλυψε αν έχει μετανιώσει

Η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης ήταν δύο τραγουδιστές που γνωρίστηκαν μέσα στο «Fame Story» το μαρκινό 2004. Η σχέση τους απασχόλησε πολύ τότε τα μέσα της εποχής. Ο καθένας τράβηκε το δικό του δρόμο. Ο Κώστας Καραφώτης ασχολήθηκε με το τραγούδι ενώ η Μάρω Λύτρα έφυγε από την Ελλάδα επέστρεψε στον Καναδά και σπούδασε νοσηλευτική. Η ίδια σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Κώστα Καραφώτη και αποκάλυψε αν οι δυο τους μιλάνε.

«Έγιναν πολλά μέσα σε αυτό το παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι τα ζήσατε κι εσείς μαζί μου. Είχα κάτι γλυκό, αλλά και μια πίκρα μέσα μου. Καταρχήν εκεί χώρισα, πώς να το ξεχάσουμε αυτό. Ήμουν μαλ…ς! Τώρα είμαι πιο ειλικρινής με τον εαυτό μου και το είδα πια με άλλα μάτια», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα και συνέχισε: «Ήμουν άνθρωπος που έλεγα ότι δεν μετανιώνω, αλλά ήταν λάθος. Το έβλεπα και γελούσα, αλλά άλλες στιγμές έλεγα “ωχ θεέ μου”. Αν ήμουν λίγο πιο έξυπνη, αν έκανα focus μόνο στη δουλειά μου και δεν ήμουν με την καρδιά στα χέρια, όλα μπορεί να ήταν αλλιώς. Στα πρώτα επεισόδια ήμουν αφοσιωμένη στο τραγούδι, όμως, όσο περνούσε ο καιρός έδινα αλλού προτεραιότητα κι “έπεφτα”. Ανέβηκαν τα ερωτικά κι έπεσαν τα τραγουδιστικά. Αυτό θα το άλλαζα. Δεν μετανιώνω για ότι έζησα στα προσωπικά μου, μέσα στο παιχνίδι, αλλά για το ότι έδωσα λίγα πράγματα στο τραγούδι».

Δείτε βίντεο από το μακρινό «Fame Story» αλλά και από κοινό τους ντουέτο

 

 

Στην ερώτηση αν σήμερα μιλάει με τον Κώστα Καραφώτη η Μάρω Λύτρα απάντησε: «Αλήθεια τώρα; Όχι, δεν μιλάμε. Μετά το παιχνίδι κράτησα επικοινωνία για τρία χρόνια, το ξέρετε κι αυτό! Εγώ την κρατούσα, αυτός το έκρυβε. Εν πάση περιπτώσει, δεν κράτησα μετά επαφή, αλλά με πήρε πριν από κάνα χρόνο για να μου πει ότι είχα ένα μερίδιο οικονομικό από κάποια δικαιώματα τραγουδιών. Είχε πάει αυτός στην εταιρεία και μια κυρία τον ρώτησε αν έχει επαφή μαζί μου, για να μου μεταφέρουν ότι δικαιούμαι ένα ποσό. Εκείνος επικοινώνησε με έναν φίλο μου και ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Ως εκεί. Έχω δει ότι έχει αλλάξει την εικόνα του από τότε που τον γνώρισα. Έχει κάνει τατουάζ κι έχει αλλάξει προς το καλύτερο».

Πηγή: protothema 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X