ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φστ Μπόινγκ!» (vid)

Αποτελούσε σύμβολο εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο

Έφυγε από την ζωή σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σε ηλικία 88 ετών. Η θλίψη που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο για τον χαμό του είναι πραγματικά μεγάλη αφού ήταν πάντα ο άνθρωπος που έφερνε το χαμόγελο στα σπίτια μας.

Αποτελούσε σύμβολο εποχής για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πρωταγωνίστησε σε περίπου 70 ταινίες και μεσουρανούσε κυρίως την περίοδο των 60’s αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομία για τις επόμενες γενιές που μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί του.


Κώστας Βουτσάς: Η περιουσία που θα κληρονομήσει ο γιος του


Οι ταινίες διαμάντια στις οποίες συμμετείχε ήταν όλες μεγάλη επιτυχία αφού με το χιούμορ έκανε τον κόσμο να γελάει ενώ η αγάπη που εισέπραττε από τους θαυμαστές του τον έκανε να συνεχίζει.

Χαρακτηριστικό φυσικά ήταν και το τραγούδι του ηθοποιού «Φστ Μπόινγκ!» στην τεράστια επιτυχία «Κάτι να καίει». Μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές του παλιού καλού κινηματογράφου αφού το επιφώνημα εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Βουτσάς. Την ώρα των γυρισμάτων όταν αυτοσχεδίασε, ο Δαλιανίδης ενθουσιάστηκε και επέλεξε να το κρατήσει. Μέχρι σήμερα είναι ένα από τα κομμάτια που όταν ακούμε μας προκαλεί γέλιο αφού δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας την απίστευτή σκηνή της ταινίας.

Η αυθεντικότητα, το χιούμορ και η ανθρωπιά του είναι αυτή που πάντα θα θυμόμαστε από τον Κώστα Βουτσά. Ένα ευχαριστούμε είναι πολύ λίγο.

Δείτε την συνέχεια στο must.com.cy  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X