ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 ετών»

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Στην κάμερα του «Πρωινού» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη για την καριέρα της, τα παιδιά της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Αγάπησα πολύ τη Μαρίκα Νίνου και τη μιμήθηκα, ήταν ας πούμε μαζί με την Τζένη Βάνου οι «δασκάλες» μου. Τις διάβασα και τις ερεύνησα πάρα πολύ λεπτομερώς» εξομολογήθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη η οποία συνεχίζει ύστερα από 40 χρόνια καριέρας να κάνει μαθήματα φωνητικής.

Μιλώντας ως μητέρα, παραδέχτηκε: «Νομίζω ότι υπήρξα καλή μαμά και αυτό φαίνεται με τις σχέσεις που έχω με τα παιδιά μου που είναι εξαιρετικές. Μου λείπουν τα παιδιά μου που είναι στο εξωτερικό, με πειράζει. Αλλά άμα είναι για το δικό τους το καλό και για τη δική τους τη ζωή και αν έτσι την αισθάνονται, εγώ είμαι μαζί τους». Κάνοντας αναδρομή στη ζωή της, θυμήθηκε: «Η μαμά μου ήταν λίγο συντηρητική. Ήταν και εκείνα τα χρόνια που οι μαμάδες φοβόντουσαν πιο πολύ την έκθεση, ήθελαν κάτι πιο σίγουρο για το παιδί τους. Η μαμά μου δεν χάρηκε καθόλου στην αρχή όταν έμπλεξα με τη μουσική, αλλά το ξεπέρασε γρήγορα. Έτσι κι άλλιώς οι πρώτες μου παραστάσεις ήταν με τον Διονύση Σαββόπουλο, τον οποίο ήξερε και συμπαθούσε πολύ και την πήρε και ο Διονύσης Σαββόπουλος και της είπε ότι θα με προσέξουν. Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 ετών. Οπότε η μνήμη μου για τα χρόνια εκείνα, δεν είναι τόσο καλή. Δεν θυμάμαι πολλά πράγμα. Πολύ πιθανό να τα διέγραψα».

protothema.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X