ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημήτρης Μάμας: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμα για τον καρκίνο (pic)

Δεκάδες τα μηνύματα συμπαράστασης

Μία φωτογραφία από το νοσοκομείο «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Μάμας.
Με την εν λόγω φωτογραφία, ο δημοσιογράφος θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν για γρήγορη ανάρρωση.

«Σας ευχαριστώ μέσα που την καρκιά μου..», έγραψε στη λεζάντα. Ο δημοσιογράφος, όπως έγραψε, διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα ενώ πάσχει από προβλήματα καρδίας.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα το οποίο ήταν αρκετό προκειμένου να φέρει τη συγκίνηση στους διαδικτυακούς του φίλους:  «ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ… Τελικά πιστεύω ότι κανένας δεν είναι δυνατόν να κατανοήσει πραγματικά ΠΩΣ νοιώθει και με ποιο απίστευτο τρόπο υποφέρει ένας καρκινοπαθης αν δεν το έχει βιώσει και ο ίδιος...», έγραψε στο μήνυμά του.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Beautiful People: Τελευταία Ενημέρωση

Η αντίδραση της τραγουδίστριας!

Έδωσε ρέστα ο Τζιωνής!

Η μαντινάδα που αφιέρωσε στην Ιουλία Καλλιμάνη που τα σπάει –Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ