ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντρέας Φυλακτού για επίσκεψη Καρόλου - Καμίλα: Πρώτος το ανακοίνωσε ο Τρύφωνος

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Buckingham, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου

Επιβεβαιώθηκε επίσημα χθες, ότι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla Parker Bowles, πρόκειται να επισκεφτούν την Κύπρο.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Buckingham, η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου με επίκεντρο τη Λευκωσία. Πρόκειται μάλιστα για τη σημαντικότερη επίσκεψη μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην Κύπρο, μετά την επίσκεψη της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Ελισάβετ το 1993.

Δύο μήνες πριν όμως, κάποιος μίλησε για αυτό και δεν ήταν πολλοί αυτοί που τον πίστεψαν. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Τάσο Τρύφωνος ο οποίος γνώριζε για την επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα από δικές του πηγές και το ανακοίνωσε στον αέρα του Love FM 100.7 κατά την πρωινή του εκπομπή με τη Χριστιάνα Αρτεμίου.

Αν και τότε η Χριστιάνα «χλεύασε» τον Τάσο και την είδηση που ανακοίνωσε αποκλειστικά στους ακροατές του, δύο μήνες μετά οι πηγές του και τα λεγόμενά του επιβεβαιώνονται όπως επίσης είχε προβλέψει ο Τάσος.

Αυτό ακριβώς τόνισε χτες στην απογευματινή εκπομπή του Ανδρέα Γιόρτσιου, Happy Hour, ο Ανδρέας Φυλακτού απέδωσε τα εύσημα στον Τάσο για την αποκάλυψή του.

«Η είδηση που βγήκε σήμερα ότι επισκέπτεται την Κύπρο ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, βγήκε πριν δύο μήνες, πριν δυο μήνες, το λέω και στις τρεις κάμερες, στο Love FΜ. Τότε όλοι νόμιζαν ότι ο Τάσος έκανε πλάκα, όμως όχι, ο Τάσος είχε τις πληροφορίες του, κυρίες και κύριοι.» τόνισε ο Ανδρέας Φυλακτού ενώ ο Ανδρέας Γιόρτσιος συμπλήρωσε ότι «Το επιβεβαιώνω γιατί τον άκουγα εκείνη την ημέρα το πρωί που το έλεγε».

Πηγή: must.com.cy 

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X