ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξε την γούνα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι έδειξε την κοιλιά της - Περιμένει το παιδί του Snik; (vid)

Όλα... τα λεφτά η κίνηση της Ηλιάνας!

Ντόρος έχει προκληθεί αυτές τις ημέρες καθώς ακούγεται έντονα η φημολογία πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιμένει το παιδί του Snik. Για τον λόγο αυτό, το μοντέλο, πρώτη φορά αποφάσισε μπροστά στις κάμερες να ανοίξει την γούνα της και να δείξει την κοιλιά της. Και κάπως έτσι ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ελαφρύ φούσκωμα εντοπίστηκε μια ημέρα στο σημείο της κοιλιάς όταν φόρεσε ένα μπλε φόρεμα και το Twitter αφηνίασε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Λίγους μήνες αφότου ακούγεται αυτό, λοιπόν, η Ηλιάνα μπροστά στις κάμερες του πρωινού κι ενώ την πήγε ο Snik στο αεροδρόμιο για να πετάξει για εξωτερικό, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, την ώρα που την ρώτησε η δημοσιογράφος του Πρωινού αν είναι έγκυος έκανε την απίστευτη κίνηση και άνοιξε την γούνα της για να φανεί η κοιλιά της. Μπορεί, μεν, να είπε ότι το έκανε γιατί ζεσταίνεται αλλά ήταν ο δικός της τρόπος, όπως καταλάβαμε, για να δηλώσει ότι δεν περιμένει - μέχρι στιγμής - ένα παιδί στην ζωή της.

Βέβαια, να τονίσουμε πως και φάνηκε και δήλωσε πως διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις της αλλά και τις αγκαλιές της με τον Snik, όταν δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβούσαν οι κάμερες, την ώρα που την αποχαιρετούσε στο αεροδρόμιο.

 

Πηγή: youweekly.gr

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X