ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Σενάριο για Κοϊντρεντί και Πάφο από την Πορτογαλία

Ανταγωνίζεται την Σερβέτ

Νέο μεταγραφικό δημοσίευμα συνδέει την Πάφος FC με την περίπτωση του Koba Koindredi, καθώς ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Φλάβιο Κόστα αναφέρει μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα «X» ότι η κυπριακή ομάδα συγκαταλέγεται στους βασικούς υποψήφιους για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κυπελλούχοι Κύπρου βρίσκονται στη λίστα των ενδιαφερόμενων συλλόγων, έχοντας ανταγωνισμό από τη Σερβέτ της Ελβετίας, η οποία επίσης εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος Γάλλος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες της Fréjus, ενώ ακολούθησαν η Λανς, η Βαλένθια και η Εστορίλ, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του.

Το καλοκαίρι του 2024 η Sporting CP επένδυσε περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, με τον ποδοσφαιριστή να παραχωρείται στη συνέχεια δανεικός αρχικά στη Λοζάνη και ακολούθως στη Βασιλεία.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φορώντας τη φανέλα της Βασιλείας, πραγματοποίησε 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ελβετικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΦΟΣ F.C.: Τελευταία Ενημέρωση